• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Orlando Bloom și Miranda Kerr – care s-au despărțit anul trecut – vor petrece împreună Crăciunul de dragul fiului lor, Flynn, în vârstă de trei ani.

Actorul a declarat recent într-o emisiune TV, potrivit contactmusic.com: „Va împlini patru ani în ianuarie. Vom face Crăciunul împreună.”

La scurt timp de la despărțirea de Miranda Kerr, Orlando declara că el și cu fosta sa parteneră de viață vor fi mereu prieteni și mereu se vor respecta, pentru fiul lor.

„Suntem o familie și mereu ne vom iubi unul pe celălalt și, de asemenea, mereu vom face parte unul din viața celuilalt. Ceea ce Flynn va citi și va ști despre noi atunci când va crește mai mare este mai important ca orice pentru mine. Ne iubim și ne respectăm unul pe celălalt și pe băiatul nostru la fel, lucru care mi se pare minunat.”, a spus Orlando Bloom.

În altă ordine de idei, în cadrul aceleași emisiuni, după ce a fost comparat cu starul One Direction Harry Styles, Orlando a glumit că se va tunde.

El i-a spus gazdei Ellen DeGeneres: „Pe bune? Încerc să arăt precum Harry Styles, aloo. Ba nu! Încerc să arăt ca mine, dar îmi place de Harry. În această perioadă filmez pentru o nouă peliculă. Din acest motiv această frizură încă mai este la locul ei. Îmi voi tăia părul după? Cred că da, nu știu. Dacă tot sunt comparat cu Harry Styles, atunci poate ar trebui.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava