• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

OSF Global, compania multinațională de dezvoltare software, soluții eCommerce și cloud, în parteneriat cu Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava organizează în perioada 10-14 decembrie cea de-a patra ediție a concursului OSF Hackathon. Pe 14 noiembrie, studenții Facultății de Inginerie Electrică și Știința Calculatoarelor sunt invitați să participe la evenimentul de lansare a concursului.

OSF Hackathon, un proiect cu tradiție dedicat studenților suceveni, încurajează gândirea creativă și spiritul inovativ al tinerilor, completându-le cu noțiuni de leadership, marketing sau management. Practic, concurenţii vor învăța ce înseamnă drumul de la idee la produs. Prin intermediul acestui proiect, OSF Global își propune să aducă educația academică mai aproape de practicile și contextul pieței de muncă actuale.

„Hackathon este modalitatea noastră de a alinia cunoștințele obținute de studenți în instituțiile academice cu ceea ce se întamplă pe piața muncii. Încă de la prima ediție, ne-am propus să le oferim studenților oportunitatea de a înțelege procesul de planificare al unui proiect real, de la faza de documentare și până la testarea produsului final, de a lucra eficient în echipe ținând cont, în același timp, de timpul disponibil, dar și de a-și testa creativitatea și imagina. Ne bucurăm că în fiecare an reușim să oferim studenților o modalitate de a pune în practică ceea ce-i pasionează”, a declarat Alexandra Gazda, Quality Director & DPO.

Alături de specialiștii OSF, studenții au posibilitatea de a înțelege procesul de configurare al unor tehnologii utilizate în cadrul companiei, cum sunt serverele securizate sau mașinile virtuale și chiar să descopere tehnologii de ultimă generație.

Studenții care doresc să îşi demonstreze talentul şi imaginaţia într-o astfel de competiție sunt invitați să participe la evenimentul de lansare al concursului care va avea loc pe 14 noiembrie, începând cu ora 14.00, în Amfiteatrul „Dimitrie Leonida” al Universității Ștefan cel Mare din Suceava, ocazie cu care vor primi indicații și trucuri utile de la specialiștii OSF Global. Etapa de înscriere a participanților se desfășoară între 14 noiembrie și 5 decembrie, urmând ca startul concursului să aibă loc pe 10 decembrie, odată cu anunțarea cerințelor proiectului tehnic. Toți cei interesați să participe la cea de-a patra ediție a concursului OSF Hackathon pot aplica direct pe site-ul companiei: www.osf-global.com/hackathon.

Participanții la această ediție au ocazia de a câștiga premii în bani, pentru locurile I, II și III, precum și premii speciale. Dincolo de acestea, prin intermediul OSF Hackathon, studenții suceveni au șansa de a câștiga experiență alături de specialiști IT de top și de o companie competitivă la nivel internațional. Șansa unei viitoare angajări în cadrul companiei rămâne cel mai important beneficiu evidențiat de participanții edițiilor anterioare.

Mai multe informații despre eveniment sunt disponibile pe https://www.osf-global.com/hackathon

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava