Concert pascal
MOPAN Suceava

Organizatorii Oscar 2024 au oferit cadouri scumpe mariilor pierzători de anul acesta. Nominalizații care nu au plecat acasă cu mult râvnita statuetă au primit un pachet foarte voluminos cu daruri. Având în vedere dimensiunea și greutatea acestuia, numai transportul a costat 850 de dolari. Pachetele au fost livrate la adresele sau în camerele de hotel unde au fost cazați cei care au fost nominalizați pentru premiu, dar care nu l-au câștigat, notează click.ro. Așadar, nu doar cei care au ţinut în mână prestigioasa statuetă, s-au bucurat la sfârşitul serii, ci şi mulţi alţi nominalizaţi la Premiile Academiei.

Pachetul „Toți câștigă”

În 2024, pentru al 22-lea an consecutiv, firma de marketing Distinctive Assets, din Los Angeles, livrează pungi cadou bărbaţilor şi femeilor nominalizaţi la marile categorii la Oscar.

Pachetul livrat se numeşte Everyone Wins (Toți câștigă) şi conţine cadouri de lux, inclusiv produse de înfrumuseţare, îmbrăcăminte şi chiar vacanţe. Geanta cadou Oscar 2024 valorează aproape 180.000 de dolari şi conţine peste 50 de cadouri potrivit CNBS.

Cadourile ajung direct acasă sau în hotelul unde sunt cazate vedetele. Doar transportul, având în vedere greutatea şi dimensiunea pachetelor, poate costa până la 850 de dolari.

Există multe cadouri scumpe în cutie, iar cel care costă cel mai mult este un sejur de trei nopţi la Chalet Zermatt Peak, pentru până la nouă oaspeţi.

Câștigătorii Oscar 2024

Premiile Oscar 2024, ajunse la cea de-a 96-a ediţie, au fost decernate în noaptea de duminică spre luni, la Dolby Theatre din Los Angeles. Filmul „Oppenheimer”, în regia lui Christopher Nolan, a fost vedeta galei, câștigând şapte statuete, inclusiv pentru cel mai bun film.

Sursa foto: Facebook

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/international/pachet-surpriza-cu-50-de-cadouri-pentru-marii-2346339.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava