Concert pascal
MOPAN Suceava

Se pare că înainte de a deveni un „iepuraș” Playboy în 1989,  Pamela Anderson (55 de ani) nu avea așa mare încredere de sine. Celebra blondă a dezvăluit că era „dureros de timidă” și nu se vedea ca fiind frumoasă, iar ședința foto pentru Playboy a fost primul ei imbold, potrivit click.ro.

Reflectând la momentul în care a ajuns prima dată în fața aparatului de fotografiat pentru revista Playboy în 1989, Pamela Anderson a dezvăluit că nu se vedea frumoasă și ura felul în care arăta: „Am devenit dureros de timidă, iar timiditatea a fost ceva atât de debilitant. Am urât felul în care arătam, uram totul. Eram atât de timidă și mereu credeam că toată lumea este drăguță, dar eu pur și simplu nu aveam acea încredere în sine”, a declarat ea într-un interviu în timp ce discuta despre noul ei documentar „Pamela, A Love Story” și memoriile ei „Love, Pamela”, relatează revista americană People.

Află  mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/pamela-anderson-timida-inainte-de-a-poza-pentru-2247472.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava