Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că va iniția pentru proxima ședință a deliberativului județean un proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii acordului de parteneriat între Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) și județul Suceava, prin Consiliul Județean Suceava, pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate aferent obiectivului de investiții „Drum de Legătură Autostrada A7 – PTF Climăuți – PTF Vicovu de Sus”.

”Este un demers care înseamnă un pas foarte important pentru decongestionarea traficului din localități. Acest drum, care va face legătura cu Autostrada A7, va contribui și la dezvoltarea economica și turistică a zonei. Realizarea investiției pe cele două tronsoane de drum va permite preluarea traficului greu din PTF Vicovu de Sus către Autostrada A7 pentru a nu mai fi traversate localități de pe actualul traseu, orașul Vicovu de Sus, Municipiul Rădăuți și nici podul de la Milișăuți, fiind util și în perspectiva  deschiderii PTF Climăuți”, a spus Flutur.

Drumul, cu o lungime de 37 km la regim de drum național, va avea 15 intersecții la nivel cu alte drumuri și una la nivel cu calea ferată și o valoare estimată a proiectului de circa 97 milioane de euro, finanțare cu fonduri europene, prin Programul de Transport 2021-2027.

Parteneriat CJ-CNAIR pentru elaborarea studiului de fezabilitate pentru obiectivul „Drum de Legătură Autostrada A7 - PTF Climăuți - PTF Vicovu de Sus”, 1.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.5/10 (2 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava