Concert pascal
MOPAN Suceava

Clubul Sportiv Municipal din Suceava a cucerit două medalii la Campionatul Național de lupte greco-romane pentru seniori desfășurat recent, la Reșița. Adrian Agache (22 de ani), aur la categoria 77 de kilograme și Codruț Ștefanachi (20 de ani), bronz în cadrul aceleiași categorii, sunt cei au demonstrate valoarea școlii sucevene. Cei doi sportive sunt pregătiți la CSM Suceava de antrenorii Valerică Gherasim și Daniel Ciubotaru. Trebuie precizat faptul că Ștefanachi a fost foarte aproape de calificarea în finala mare și de un duel pentru titlul național împotriva coechipierului săi Adrian Agache, după ce în penultimul act, a pierdut după o decizie controversată luată de VAR, la scorul de 4-4.

Cei doi antrenori suceveni au ținut să mulțumească pentru sprijin Consiliului Local Suceava, sponsorilor Trutzi și Bar Melody, precum și mai vechilor lor susținători, George Andronic, Valentin Stănuț și Dan Buliga.

Adrian Agache este multiplu campion național la nivel de juniori, tineret și seniori, în vreme ce pentru Codruț Ștefanachi această performanță obținută la nivel de seniori este cea mai importantă din carieră.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava