Concert pascal
MOPAN Suceava

Pînă acum, peste 70 de angajatori au anunţat că vor oferi 349 de posturi la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, care va avea loc vineri, 20 octombrie, începînd cu ora 10.00, la „Iulius Mall” Suceava, la Casa Germană din Rădăuți, și la punctele de lucru ale Agenției pentru Ocuparea Forței de Muncă din Fălticeni și Cîmpulung.

Șeful AJOFM, Dănuț Burgheaua, a informat că sectoarele de activitate cu cele mai multe locuri vacante sînt construcțiile, comerțul, prelucrarea lemnului, industria alimentară și fabricarea articolelor de îmbrăcăminte. El a precizat că printre domeniile nou apărute se numără intermedieri financiare, cercetare-dezvoltare și activități de management și consultanță.

De asemenea, șeful AJOFM Suceava a spus că, deocamdată, pentru absolvenții de studii superioare sînt disponibile 32 de posturi, pentru programatori IT, agenți de servicii cunoscători de limbi străine, ingineri și economiști. Bursa este deschisă tuturor persoanelor interesate de un loc de muncă, indiferent de nivelul de educație și de anul absolvirii studiilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava