Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 16 decembrie orele 09.30, echipajul de politie din cadrul Sectiei 3 Politie Rurala Marginea, a oprit pentru control pe centura ocolitoare a Municipiului Radauti, o autoutilitară încărcata cu material lemnos, condusa de catre un barbat de 61 ani din comuna Marginea, care a prezentat pentru control documentele personale și cele ale autoutilitarei.

Cu ocazia controlului asupra autoutilitarei, s-a constatat  ca șoferul transporta material lemnos fara a detine aviz de însotire.

Avand în vedere cele constatate, s-a efectuat verificari în aplicatia SUMAL CONTROL, rezultand ca pentru autoutilitara în cauza nu a fost emis aviz de însotire al materialelor lemnoase la data de 16.12.2022, fapt pentru care i s-a solicitat conducatorului auto sa se deplaseze la punctul de descarcare Canton Silvic din cadrul Ocolului Silvic Marginea, unde personalul silvic a procedat la inventarierea încarcaturii.

Astfel, s-a constatat că în autoutilitara se afla cantitatea totala de 2,97 mc, lemn de foc fag, în valoare totala de 513.01 lei.

Șoferul a fost sanctionat contraventional iar cantitatea de 2.97 mc lemn de foc în valoare de 513.01 lei, a fost confiscata și predată în custodie Ocolului Silvic Marginea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava