Concert pascal
MOPAN Suceava

CESTRIN publică o analiză în premieră privind consumul de carburant și focarele de poluare de pe rețeaua de drumuri naționale. Analiza este antagonică raportat la substanța proiectelor privind decarbonizarea și strategia națională pe transporturi.

Aspectul important și alarmant este reprezentat de realitatea și registrul acestor valori exorbitante de consum de carburant și pe cale de consecință logică de emisii asociate transportului rutier.

MT și CNAIR au creat strategii pentru a rezolva probleme în absența unor valori de poluare realiste

Această analiză este decuplată de strategiile asumate prin acte normative de către MT și CNAIR, privind proiectele cu scop în decarbonizarea modului de transport rutier, și cu legătură directă în abordarea managementului schimbărilor climaterice la nivelul modului de transport rutier.

În prezent, valorile foarte mari evocate ne obligă să reacționăm pe măsură.  Până în prezent, MT și CNAIR au creat strategii pentru a rezolva probleme în absența unor valori realiste. Ce vor face pe viitor este întrebarea?

Ne întrebăm riguros: ”Cum oare vor putea îmbunătăți aceste strategii în lumina acestor valori extrem de ridicate?”.

Publicăm mai jos postarea integrală – Sursă: CESTRIN.

Analiză în premieră privind determinarea analitică a consumului de carburant și de emisii poluante pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi din administrația CNAIR

O dată cu actualizarea modelului de transport, CESTRIN a trecut la o nouă etapă. Este vorba despre posibilitatea de a estima într-un mod real consumul de carburant la nivelul rețelei de drumuri naționale și autostrăzi, inclusiv emisiile generate de traficul rutier. Se ajunge astfel la o etapa nouă, etapa în care managementul decarbonizării devine posibil, inclusiv cu analiza și emiterea unor scenarii de perspectiva, pe termen scurt, mediu sau lung.

Este poate pentru prima oara când, la nivel de rețea de drumuri naționale, putem lua la cunoștință pe de o parte, și de a cuantifica pe de alta parte, ce înseamnă transportul rutier relativ la amprenta de carbon și de poluare în sine

Continuarea pe: https://grupinfrastructura.ro/poluarea-o-casandra-a-transporturilor-divortata-de-mt-si-cnair/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava