Concert pascal
MOPAN Suceava

Prefectul județului Alexandru Moldovan a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că a emis patru ordine pentru a eficientiza modul în care se desfășoară proba practică pentru obținerea permisului de conducere, dar și pentru a fluidiza traficul în municipiul Suceava. Alexandru Moldovan a spus că începând cu data de 1 mai, în zilele de sâmbătă din lună, respectiv pe zilele de 6, 13, 20 și 27 vor fi susținute probe practice pentru obținerea permisului de conducere categoria B în municipiul Câmpulung Moldovenesc. De asemenea, el a precizat că începând cu 1 iunie, toate programatoarele pentru proba practică vor fi împărțite în două etape, de la ora 8:00 și de la ora 12:00. „Avem nenumărate semnale din rândul conducătorilor auto care vin în municipiu că în momentul în care sunt examene pe anumite trasee care sunt avizate de către Poliția Rutieră că se produc blocaje. Și atunci ne dorim împărțirea acestei probe practice în două intervale pentru a exista și o fluidizare și o siguranță în circulația publică în municipiul Suceava”, a explicat prefectul județului Suceava.

El a adăugat că tot de pe 1 iunie proba practică se va susține de luni până vineri în municipiul Suceava, iar zilele săptămânii vor fi împărțite pe zone ale județului. Alexandru Moldovan a arătat că în zilele de luni și vineri vor susține proba practică cei din Suceava și zonele arondate municipiului, marți pentru candidații din Fălticeni și zonele arondate, miercuri pentru Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Gura Humorului și zonele arondate, iar joi vor fi programați candidații din Rădăuți și zonele arondate. „În eventualitatea în care locurile dintr-o zi nu vor fi ocupate în totalitate de către candidații din zonele respective vor putea fi ocupate de candidații din alte regiuni ale județului. Am aprobat această măsură deoarece avem foarte multe semnale din partea școlilor de șoferi că întâmpină dificultăți și cheltuieli ridicate cu deplasarea în zona municipiului Suceava pentru desfășurarea probei practice. Vom menține această măsură o lună sau două să vedem care vor fi beneficiile, apoi vom facem o analiză împreună cu ei și vom vedea dacă păstrăm această decizie sau vom reveni la formatul anterior”, a declarat Moldovan.

Nu în ultimul rând, el a spus că începând cu data de 1 mai va fi introdusă examinarea pentru categoria tractor pe raza municipiului Suceava. „Este o premieră pentru județul Suceava, pentru că până acum nu s-a mai făcut acest lucru. Toți candidații trebuiau să se deplaseze în Bistrița Năsăud sau în Botoșani. Acum avem în momentul de față cinci examinatori pentru această categorie. Proba este de aproximativ 45 de minute și se va desfășura în municipiul Suceava în zona Ițcani. Serviciul Public Comunitar de Permise Auto va transmite Poliției Rutiere o solicitare pentru avizarea traseul astfel încât începând cu 1 mai va fi exista posibilitatea susținerii acestei probe”, a mai declarat Alexandru Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava