MOPAN Suceava

Un preot dintr-un sat sucevean a fost reclamat de către credincioși la Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților că nu face Liturghia Darurilor, iar în Duminica Ortodoxiei a săvârșit, îmbrăcat în veșminte roșii, Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur.

”Dacă preotul este din Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, vă rog să ne dați câteva indicii: parohia, numele preotului, ca să-l chemăm pentru explicații. Dacă este din altă eparhie, încercați să aveți o discuție cu sfinția sa, ca să vă spună motivele pentru care nu slujește Liturghia Darurilor, și, dacă nu sunteți mulțumit de răspuns, încercați să vorbiți cu protopopul protopopiatului pe raza căruia se află parohia respectivă.

Cât despre culoarea veșmintelor purtate în Duminica Ortodoxiei, aceasta nu influențează cu nimic valabilitatea Sfintei Liturghii a Sfântului Vasile cel Mare”, a răspuns ierarhul.

Preot sucevean reclamat că nu face Liturghia Darurilor și că a săvârșit Liturghia Sfântului Ioan Gură de Aur îmbrăcat în veșminte roșii, 6.9 out of 10 based on 18 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.9/10 (18 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava