Comenzi MOPAN Suceava

Sâmbătă seară lucrătorii S.P.R. 2 Ipotești n timp ce desfășurau activități de îndrumare, supraveghere și control al traficului rutier pe  raza secției  de poliție, au observat în trafic, pe DC 65 din satul Bursuceni, comuna Verești un autoturism despre care aveau informații ca șoferul nu poseda permis de conducere.

În cauză, s-a procedat la oprirea vehiculului folosindu-se semnalele acustice și luminoase ale autospecialei. La volanul autoturismului  a fost  identitifcat  un bărbat de 46 ani a relatat că nu are asupra sa niciun document precum și faptul ca nu deține permis de conducere.

S-a procedat la testarea șoferului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Șoferul a fost condus la sediul Postului de Politie Verești unde cu ocazia interogării bazelor de date s-a constatat ca nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul are RCA expirat.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform Legii 132/2017 pentru lipsa RCA iar în cauza s-a întocmit dosarul de cercetare penală sub aspectul  săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, care va fi soluționat procedural de către lucrătorii Postului de Politie Verești.

Prietenii l-au turnat că șofează fără permis iar Poliția l-a prins la Bursuceni, 4.9 out of 10 based on 8 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.9/10 (8 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava