Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria comunei Cornu Luncii construiește un cămin cultural modern în satul Sasca Mare. Primarul Gheorghe Fron a declarat că investiția se realizează cu fonduri atrase prin Compania Națională de Investiții și va costa 1,8 milioane de lei. El a adăugat că deja se lucrează la organizarea de șantier și că termenul de execuție este de 16 luni. Potrivit primarului, investiția este una extrem de necesară în condițiile în care în zonă va funcționa în viitorul apropiat un pol turistic.


“O să avem un cămin  modern, frumos, dotat cu tot ceea ce este necesar pentru activitățile culturale. El va fi utilizat și de satele Șinca și Păiseni care nu dispun de cămine culturale. Ne bucurăm că vom construi acest cămin cultural de care era mare nevoie în zonă. Se pot organiza diverse spectacole pentru copii, tineret, oameni în vârstă, evenimente diverse, putem promova tradițiile. Va fi un loc de întâlnire, un centru al satului. La Sasca Mare avem deja construită o sală de sport modernă și un teren de sport”, a spus Fron. Căminul cultural de la Sasca Mare care va avea o capacitate de 120 de locuri va fi construit de firma Maghebo Câmpulung Moldovenesc.

Primăria Cornu Luncii construiește un cămin cultural modern la Sasca Mare. Fron: ”E o investiție necesară în viitorul pol turistic Sasca Mare-Șinca-Păiseni” (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava