Concert pascal
MOPAN Suceava

Primăria orașului Liteni a început anul 2024 cu trei noi proiecte importante pentru comunitate. Anunțul a fost făcut de primarul orașului Liteni, Tomiță Onisii, care a precizat că o noutate pentru acest oraș este implementarea programului „Masă sănătoasă”, de care vor beneficia nu mai puțin de 190 de elevi. „Suntem deja în procedură de achiziție pentru programul <masa sănătoasă> pentru 190 de copii de aici din Liteni ceea ce este un lucru foarte important pentru orașul nostru”, a spus Onisii. DE precizat că în cadrul acestui program elevii vor primi un suport alimentar constând într-o masă caldă sau într-un pachet alimentar.

Pe de altă parte, Tomiță Onisii a spus că un alt proiect care va începe anul acesta este cel pentru asfaltarea străzilor Țărincuței și Lanu Gării 2. „Suntem în procedură de licitație pentru modernizarea a străzi din localitate. Ținând cont că se lucrează la acest drum axial, vrem să moderniză str. Țărincuței și str. Lanu Gării 2, care sunt colaterale drumului principal. Str. Țărincuței este la intrare în Liteni și de fiecare dată când plouă apar niște probleme și vrem să o modernizăm. Se termină și axialul și vrem să modernizăm și noi această stradă pentru ca atunci când plouă să nu mai aducă aluviuni în drumul județean. De asemenea, pe str. Lanu Gării 2 avem vrem să modernizăm strada, cât și un canal de colectare a apei”, a precizat primarul din orașul Liteni, care a spus că fondurile pentru cele două drumuri sunt alocate de la bugetul local.

Nu în ultimul rând, el a declarat că este organizată deja licitația și pentru un alt proiect nou finanțat prin Administrația Fondului de Mediu, pentru reabilitarea clădirii școlii vechi din satul Roșcani. Tomiță Onisii a arătat că lucrările ar urma să înceapă în cursul acestui an.

Tomiță Onisii a mai adăugat că și la celelalte investiții aflate în derulare în orașul Liteni se lucrează bine, urmând ca în perioada următoare să fie inaugurat noul corp de clădire al liceului, dar și cele două spații verzi din Rotunda și Liteni.

Primăria Liteni începe anul cu trei proiecte noi importante pentru comunitate. Tomiță Onisii: 190 de elevi vor beneficia de proiectul „Masă sănătoasă”, 7.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava