Concert pascal
MOPAN Suceava
Primarul Sucevei Ion Lungu a fost prezent la București la Gala Smart City Industry Awards 2024,unde municipiul Suceava a fost premiat la Categoria „Digitalizare si Transfornare Digitală” pentru cele doua proiecte pe digitalizare implementate „Aplicat”și „GIS  Urban” si pentru proiectul pe digitalizare  care se afla la implementare in scoli „EDU-Educațional”.”Digitalizarea reprezintă o prioritate prentru Primărie.
In timpul Galei,orașul Suceava a fost mentionat de mai multe ori la capitolul „Smart Energy” pentru transport electric,incalzire pe  biomasă și reabilitare iluminat public . Deasemenea s-a facut trimitere la selectarea orașului nostru in proiectul „100 orase inteligente si neutre climatic până in anul 2030″ gestionat de Comisia Europeană,unde municipalitatea suceveană in parteneriat cu universitatea a depus proiecte în valoare de 400.000.000 euro”, a declarat Lungu.
Primăria Suceava premiată la Gala Industry Smart City la categoria "Digitalizare și Transformare Digitala". Lungu: "În timpul Galei am fost mentionati de mai multe ori la capitolul "Smart Energy" (foto), 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava