Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul PSD al comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, care candidează pentru un nou mandat la alegerile din 27 septembrie, este susținut de partenerii săi din Germania. Concret, Oskar Hecht de la Fundația ”St. Paulus Stift”din Neuötting-Germania care colaborază de 25 de ani cu Centrul de Reabilitare și Recuperare Neuropsihiatrică de la Sasca Mică, a trimis o scrisoare deschisă cetățenilor din satele Cornu Luncii, Brăiești, Băișești, Saca Mare, Sasca Nouă, Sasca Mică, Șinca, Păiseni și Dumbrava prin care îi îndeamnă să voteze cu Gheorghe Fron pentru că ”își iubește patria, satul său mai presus de orice”, pentru că a ridicat standardul de viață în comună și pentru că ”depune toate eforturile pentru a vă asigura să vă fie bine și să aveți un viitor bun și sigur”. Oskar Hecht a ajutat permanent comuna Cornu Luncii făcând donații care au schimbat viața cetățenilor șia bolnavilor din Centrul Sasca Mică. De altfel pentru eforturile sale a fost răsplătit cu titlul de ”Cetățean de onoare” al comunei Cornu Luncii.

Vă prezentăm scrisoarea lui Oskar Hecht către locuitorii din Cornu Luncii:

Doamnelor și domnilor,
cetățenilor din Cornu Luncii și ai satelor.

Foarte curând veți avea ocazia să conturați viitorul comunei Cornu Luncii.
Alegerea primarului este o decizie importantă pentru binele tuturor cetățenilor.
Tu decizi ce viitor vei avea.

Unii mă cunosc ații nu. De mulți ani mă confrunt cu evoluții – politice și sociale – în Cornu Luncii. Colaborez cu Centrul Sasca Mică de 25 de ani. Iubirea mea pentru Cornu Luncii și cetățenii săi mă face iar si iar să mă întorc.

Îmi amintesc încă vremea când toate satele care aparțin Cornu Luncii erau într-o stare precară. Străzile erau sparte, puțină energie electrică, luminile nu erau pe străzi, apa era puțină, fără canalizare. Școlile distruse care nu ofereau condiții de studiu Nu exista siguranță, nici pompieri, nici sistem de ajutor. Primăria era distrusă, mai degrabă o ruină. Nimeni nu a făcut o treabă bună acolo și cetățenii nu s-au ales cu nimic.

Când merg astăzi acolo văd sate moderne cu infrastructură, lumină pe străzile asfaltate. Școli luminoase și prietenoase. Școli care oferă copiilor condiții de studiu foarte bune. Văd copii râzând și jucându-se în grădini. Au fost construite terenuri de sport și chiar o sală mare de sport. De asemenea au fost renovate centrele comunitare și grădinițele. S-au întâmplat multe în ultimii ani. Există un serviciu de pompieri funcțional în sat, toată lumea ajută voluntar. Există o infrastructură, s-au creat locuri de muncă, s-au construit biserici și chiar un supermarket nou.

Primarul Gheorghe Fron a organizat și realizat toate acestea și multe altele pentru dumneavoastră dragi cetățeni. De ce toate astea? Pentru că el, Gheorghe Fron, își iubește patria, satul său mai presus de orice. Am petrecut multe ore și nopți cu această onorabilă persoană. Am discutat multe despre ceea ce este important și bun pentru voi, dragi cetățeni. Infrastructura, dezvoltarea socială, protecția mediului, educația, îngrijirea medicală și multe altele și, desigur, întotdeauna viitorul centrului Sasca Mică.

Știu foarte bine cât de mult Gheorghe Fron, primarul dumneavoastră, depune toate eforturile pentru a vă asigura să vă fie bine și să aveți un viitor bun și sigur.
Dragi cetățeni, vă scriu toate acestea pentru că sunt sigur că cu Gheorghe Fron veți avea cel mai bun primar dacă îl veți alege pe el.

Aceasta este dorința mea.
În viitor vă urez succes pentru toti, sănătate și binecuvântările Lui Dumnezeu.

Oskar Hecht

Cetățean de onoare al Cornu Luncii

Primarul de Cornu Luncii primește susținere externă, 7.3 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.3/10 (4 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava