Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț îi invită pe toți vicovenii și nu numai să fie prezenți pe 15 august la „Zilele Vicovului – Întâlnirea Diasporei”. Vasile Iliuț a precizat că evenimentul este organizat atât pentru vicovenii de acasă, dar și pentru cei care în această perioadă se întorc din străinătate. „Invităm toți vicovenii și comunitățile din împrejurimi la o nouă ediție a Zilelor Vicovului de Sus-Întâlnirea Diasporei, ce va avea loc pe data de 15 August în piața centrală a orașului. Ca în fiecare an, acest eveniment este un bun prilej pentru o întâlnire a tuturor vicovenilor, atât cei care sunt aici, acasă, cât și a celor din Diaspora”, a spus Vasile Iliuț.

Manifestările organizate de „Zilele Vicovului” vor începe la ora 16:00. Invitații principali ai ediției de anul acesta sunt trupa Holograf și Cornelia și Lupu Rednic. Vor mai susține spectacole Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, Elena Pădure, Ansamblul „Flori Vicovene”, Liliana Ursachi, Silvia Mleșniță, Teodora Isopescu, Teodora Chelba, Getuca Schipor, Elena Gheorghiță, Larisa Țugui, Maria Chira și „Micii Vicoveni”. Evenimentul este organizat de Primăria orașului Vicovu de Sus.

Primarul din Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, îi invită pe toți vicovenii pe 15 august la „Zilele Vicovului – Întâlnirea Diasoporei”, 3.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava