Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat ca în acest an a alocat dar și decontat în același timp peste un milion de euro la finanțarea activitătilor sportive, din care 3.000.000 lei au fost achitați la handbal masculin și 2.500.000 la fotbal, mai exact la Foresta.

„Se lucrează destul de bine la Baza sportivă, tip 1, care cuprinde un gazon de dimensiuni UEFA, nocturnă și o tribună de 500 locuri. În jurul acestei baze dorim să construim un Stadion nou. Dacă va fi o iarna blândă, până în vară poate fi finalizată această bază sportivă. Municipalitatea lucrează la infrastructura pentru sport fiind finalizate lucrările la amenajarea  de șantier de la Sala polivalentă de 5.000 locuri.

Tot în acest an a fost modernizată Sala de sport de la Liceul Sportiv, s-a refăcut suprafața de joc și s-a făcut o reparație capitală la Bazinul de înot de la Școala generală nr. 3″, a mai punctat Lungu.


Primarul Ion Lungu a anunțat ca în acest an a alocat peste un milion de euro pentru activitățile sportive, 5.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava