Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, i-a felicit pe elevii Școlii Gimnaziale Bivolărie, precum și pe părinții și profesorii acestora, pentru participarea la o amplă acțiune de ecologizare în lunca râului Suceava. „Încă o dată cei mici ne-au servit un exemplu nouă, celor mari. Îi îndemnăm pe adulții care aruncă deșeuri în lunca râului Suceava, să ia exemplul acestor copii care ne-au demonstrat încă o dată că doar prin implicarea noastră vom avea un oraș curat. Felicitări și mulțumiri colectivului de părinți și profesori de la Școala Gimnazială Bivolărie”, a transmis Vasile Iliuț.

Potrivit reprezentaților Școlii Gimnaziale din Bivolărie, în săptămâna verde, în cadrul proiectul ,,Prietenii naturii”, a avut loc activitatea „Ecologiștii în acțiune”, la care au participat elevii claselor V-VIII și elevii din clasele P-IV, sub îndrumarea cadrelor didactice, coordonați de directorul unității de învățământ, Daniela Cheaburu.

Activitatea s-a desfășurat în parteneriat cu Primăria orașului Vicovu de Sus, care a oferit saci menajeri și mașina de salubrizare pentru transportarea deșeurilor.

Conducerea școlii a arătat că scopul acestei activități a fost formarea unei atitudini responsabile și active pentru ocrotirea și conservarea medicului înconjurător, în vederea menținerii echilibrului ecologic și a dezvoltării durabile.

La finalul activității, părinții i-au servit pe copii cu ceai cald și dulciuri.

Primarul Vasile Iliuț i-a felicitat pe elevii Școlii Gimnaziale Bivolărie pentru ecologizarea luncii râului Suceava (FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava