Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințesa Diana și-a poreclit majordomul, Paul Burrell (64 de ani), „Merlin”, pentru că era „convinsă” că acesta era medium: „el a prezis întotdeauna ce se va întâmpla cu ea”, potrivit chiar bărbatului. Timp de ani de zile, Paul Burrell și prințesa Diana au fost prieteni apropiați, în timp ce acesta lucra la Palat, notează click.ro.

„Probabil că nu ar trebui să vă spun asta… porecla ei pentru mine a fost Merlin. Îmi spunea Micul Meu Merlin. Mi-a spus « Știi ce se va întâmpla în continuare. Ai un fel de a doua vedere. Știi ce se va întâmpla»”, a declarat Paul Burrell, în vârstă de 64 de ani, fostul majordom al prințesei Diana, pentru tabloidul britanic DailyStar.

Bărbatul și Prințesa de Wales au fost prieteni apropriați ani de zile, în timp ce acesta lucra la Casa Regală Britanică. „Am fost foarte liber și deschis cu ea. Mă cunoștea în totalitate”, a mai adăugat el. După moartea prințesei Diana, Paul s-a declarat gay și s-a căsătorit cu Graham Cooper, potrivit sursei citate. Dacă ar fi trăit, bărbatul este convins că fosta soție a Regelui Charles al III-lea ar fi fost foarte încântată să vadă cât de fericit este.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/printesa-diana-era-convinsa-ca-majordomul-ei-2260537.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava