Concert pascal
MOPAN Suceava

Prințul Harry, descris ca fiind „aprins”, ar fi avut o „ieșire violentă” în timpul unei petreceri care a durat trei zile. Totul s-ar fi petrecut în preajma lui Meghan Markle, iar vechii prieteni au ducelui de Sussex au rămas șocați de reacția sa furibundă, potrivit click.ro.

Prințul Harry ar fi văzut negru în fața ochilor, după ce a surprins un fotograf paparazzi, în timp ce se afla la nunta unui prieten apropiat, se arată într-o nouă carte. Evenimentul s-ar fi petrecut în luna martie a anului 2017, pe când cuplul a participat la cea mai importantă zi din viața lui Tom „Skippy” Inskip la hotelul Round Hill din Montego Bay, Jamaica.

Jurnalistul de investigații Tom Bower, autorul cărții „Răzbunare: Meghan, Harry și războiul dintre Windsori”, a vorbit despre ieșirea prințului în volumul care urmează să fie publicat. La momentul respectiv, Meghan Markle era doar iubita ducelui de Sussex, relația lor fiind anunțată cu doar câteva luni înainte.

Prin urmare, nunta la care Harry și Meghan Markle au participat este printre primele, dacă nu chiar primul eveniment important la care au participat împreună, în calitate de cuplu, chiar dacă a fost unul privat.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/printul-harry-iesire-violenta-la-o-petrecere-641060.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava