Concert pascal
MOPAN Suceava

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a devenit cunoscut de o lume întreagă în urma modului în care a decis să acționeze în cadrul crizei prin care trece țara sa. A transmis nenumărate mesaje de încurajare populației, a luat atitudine în fața pericolului reprezentat de armata rusă și a negociat cu liderii europeni. Popularitatea sa se află în continuă creștere, iar acțiunile sale sunt apreciate de oameni din toate colțurile lumii, notează click.ro.

PRO TV a decis să difuzeze serialul „Servant of the People”,  o satiră în care președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski deține rolul principal. Zelesnki joacă rolul unui profesor de istorie care își asumă funcția de președinte al Ucrainei.

Traseul carierei lui Volodimir Zelenski este unul impresionant și cu adevărat inedit. Volodimir Zelenski a absolvit cursurile unei facultăți de economie,iar în anul 1997 a pus bazele unei companii de producție care crea filme, desene animante și diferite momente satirice pentru televiziune.

Președintele Ucrainei a participat și la emisiune televizate în care a demonstrat că se pricepe la dans și la cântat. În anul 2019 a reușit să câștige alegerile prezidențiale împotriva miliardarului Petro Poroșenko, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/pro-tv-zelenski-va-difuza-filmul-cu-zelenski-412322.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava