Concert pascal
MOPAN Suceava

Progresul Fratautii Vechi a câștigat pentru al doilea an consecutiv faza județeana a Cupei României, dupa ce s-a impus pe stadionul ”Areni”, în finala competiției, cu scorul de 2-0, în fața celor de la Dorna Vatra Dornei. Trupa condusă de Vali Tautian și-a asigurat trofeul prin golurile marcate în prima repriză de Ionel Stoian și Eugen Romaș.

Progresul Frătăuții Vechi: Coroamă – Breniuc, Eg. Roman, Em. Romaș, Gaza, A. Neamțu, Cârdei, Acatrinei, Lelcu, Grigoraș, Stoian. Antrenor: Vali Tautian. Au mai intrat: Avrămia, Al. Romaș, Elizal și Antelie.

Dorna Vatra Dornei: Ruscanu – Simionescu, Cuciurean, Prodan, Chelariu, Baicu, Sandu, Petrinceanu, Dulap, Bombi, Kasper. Antrenor: Mihaiță Szekely. Au mai intrat: Ioja, Menhart, Țiganetea și Tunsu.
Faza finală a Cupei României a fost condusă de o brigadă de arbitri avându-l la centru pe Ionuț Ignat, ajutat la cele două tușe de Andrei Ițco și Teo Moroșan. Înainte de startul partidei tânăra solistă de muzică populară Alexandra Dan din Putna a intonat imnul național.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava