Concert pascal
MOPAN Suceava

PSD Vatra Dornei a validat, luni, lista de candidați pentru Consiliul Local al acestui municipiu. Anunțul a fost făcut de candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Vatra Dornei, Gheorghe Apetrii, care a precizat că fiecare membru al echipei de consilieri este pregătit să-și aducă contribuția la îmbunătățirea calității vieții dornenilor. „Seara trecută, am avut bucuria de a ne reuni într-o nouă ședință constructivă de echipă, în cadrul căreia am validat lista noastră de candidați pentru Consiliul Local. Această întâlnire a fost nu doar un moment de consolidare a echipei noastre, ci și o oportunitate de a primi noi colegi în rândurile noastre, oameni pregătiți să contribuie cu pasiune și dedicare la dezvoltarea orașului nostru drag, Vatra Dornei.

Cu onoare și mândrie, vă prezint astăzi echipa PSD pentru Consiliul Local al Municipiului Vatra Dornei, o echipă puternică și diversă, alcătuită din profesioniști remarcabili, din diverse categorii socio-profesionale. Avem în echipă medici specialiști, ingineri talentați, economiști experimentați, profesori devotați și antreprenori vizionari, toți fiind oameni valoroși și respectați în comunitatea dorneană”, a spus Gheorghe Apetrii.

Lista de candidați PSD pentru Consiliul Local Vatra Dornei are următoarea componență:

  1. GHEORGHE APETRII – Inginer, Antreprenor
  2. VIORICA GNACIUC – Medic Specialist Neurolog
  3. SORIN ILIE MATEICIUC – Inginer, Antreprenor
  4. ADRIAN ȚARCĂ – Economist, Antreprenor
  5. DANA GROZA – Profesor Învățământ Preșcolar
  6. CAROL CÎRCU – Consultant Camera de Comerț și Industrie Suceava, Filiala Vatra Dornei
  7. SORIN BACIU – Colonel (r)
  8. FLORENTINA GABRIELA COSTEA – Medic Primar, Șef Secție Medicină Internă
  9. BIANCA IOANA CHESARU – Medic Primar Medicină de laborator, Conferențiar universitar, doctor în științe medicale
  10. ANDREI MARIUS COJOCĂREANU – Jurist, Antreprenor
  11. MIHAIELA MARINCA – Profesor Limba Franceză
  12. MAXIM CANDREA – Subinginer
  13. ANCA HRIB – Avocat
  14. PAUL BEREHOLSCHI – Profesor Informatică
  15. MONICA SERENELA RUSU – Economist
  16. ADRIAN VALENTIN ȘTEFĂNEL – Antreprenor
  17. DĂNUȚ NEDELEA – Antreprenor
  18. RODICA BUȘCU – Psiholog Psihoterapeut
  19. ROBERT FULOP – Antreprenor
  20. CORNEL UNGUREANU – Antreprenor
  21. GABRIEL GHEORGHIȚĂ STRĂJERU – Inginer, Antreprenor
  22. CIPRIAN BÂJBÂIAC – Student Științe Economice

Candidatul PSD pentru Primăria Vatra Dornei a mai spus că pe lângă lista pentru Consiliul Local, în aceeași ședință au fost validați și reprezentanții bazinului Dornelor pentru Consiliul Județean Suceava, respectiv Cezar Ioja și Radu Adrian Rey. „Colegii validați sunt deja cunoscuți în societate, au anvergura necesară pentru a ne reprezenta cu cinste la nivel județean, iar nominalizarea acestora a fost făcută inclusiv ca urmare a consultărilor cu primarii PSD din Țara Dornelor. Pe lângă suportul acordat echipei locale, cei doi vor face parte și din echipa deputatului Gheorghe Șoldan, candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Suceava și vor contribui cu siguranță la victorie.

Țin să mai fac încă o mențiune importantă – pe lângă persoanele nominalizate pe liste, am alături o întreagă echipă de oameni motivați și hotărâți să contribuie cu tot ceea ce pot la mult așteptata schimbare de administrație, de viziune și sunt sigur că acest lucru se va întâmpla după 9 iunie. Această echipă minunată pe care o am alături, cu care mă mândresc și care se mărește pe zi ce trece îmi dă atât putere cât și încrederea că dornenii se trezesc din amorțire și nu mai acceptă nepăsarea și incompetența!

Unitatea și determinarea sunt valorile care ne ghidează în fiecare acțiune și decizie pe care le luăm. Știm că avem resursele și cunoștințele necesare pentru a face din Vatra Dornei un loc mai prosper și mai plăcut de trăit. Împreună, ne-am angajat să realizăm fiecare obiectiv pentru binele orașului nostru drag. Vatra Dornei, Misiune Posibilă!”, a mai declarat Gheorghe Apetrii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava