Deputatul PSD de Suceava, Alexandru Rădulescu, le răspunde celor care cred că Legea privind construirea obiectivului de investiții Autostrada Unirii Iași-Târgu Mureș, adoptată miercuri de Camera Deputaților este inutilă. El consideră că ”acești pesimiști care, tendențios, nu văd decât partea goală a paharului, ar trebui să înțeleagă că orice demers trebuie să aibă un început, că nu se poate realiza în doi ani ce nu s-a realizat în zeci de ani”. ”Miercuri, 7 noiembrie, Camera Deputaților a adoptat, cu o foarte mare majoritate,  proiectul de lege privind construirea obiectivului de investiții: Autostrada Unirii Iași-Târgu Mureș. O semnificație aparte îl are faptul că acest demers legislativ a reușit să coaguleze toți reprezentanții partidelor parlamentare.  Așadar, un obiectiv cu adevărat necesar și dorit, face să dispară interesele de partid, uneori derizorii. În această logică, ar trebui să intre și cei care s-au grăbit să afirme că această lege va fi inutilă, că nu va fi aplicată curând de Guvernul României. Acești pesimiști care, tendențios, nu văd decât partea goală a paharului, ar trebui să înțeleagă că orice demers trebuie să aibă un început, că nu se poate realiza în doi ani ce nu s-a realizat în zeci de ani”, a declarat Rădulescu.

”Prin implicarea Guvernului social-democrat, rețeaua rutieră a județului Suceava se apropie de standardele cerute de locuitorii județului”

El a subliniat că prin implicarea Guvernului social-democrat în ultimii doi ani au fost reabilitate mai multe obiective de infrastructura rutieră în județul Suceava.  ”Dacă am analiza obiectiv ce se întâmplă cu infrastructura rutieră în județul Suceava, am observa că în doar doi ani au fost reabilitate, sau sunt în curs de reabilitare toate arterele rutiere importante ce străbat județul: DN 17 (Poiana Stampei-Câmpulung), DN 17 A (Câmpulung- Rădăuți), DN 17 B (Vatra Dornei- limita cu județul Neamț), DN2 ( Suceava-Drăgușeni), DN 2E (Gura Humorului-Spătărești), DN 18 (Iacobeni-limita cu jud. Maramureș), centura Sucevei, centura Rădăuțiului. Amintim și faptul că, prin programul guvernamental de dezvoltare locală, sunt finanțate reabilitările sau modernizările a 8 drumuri județene și a 14 drumuri locale, ce la anul ar trebui să intre în execuție. Deci, prin implicarea Guvernului social-democrat, rețeaua rutieră a județului Suceava se apropie de standardele cerute de locuitorii județului. Aceste realități se constituie în argumente solide în favoarea credibilității implementării obiectivului mai sus menționat”, a conchis Alexandru Rădulescu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
PNL - Gheorghe Flutur
PNL - Ion Lungu - Lucian Harsovschi
PSD - Mirela Adomnicai
PSD - Dan Cusnir
PMP - Bogdan Codreanu
PMP - Marian Andronache
PRO România - Alexandra Harja Samsonescu
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava