Concert pascal
MOPAN Suceava

La mijlocul acestei săptămâni, Rapid Suceava a disputat un meci amical pentru o primă ”edificare” a lotului cu care va ataca partea a doua a sezonului competițional 2015-2016 al seriei I a Ligii a II-a de fotbal, în compania colegei de serie, Bucovina Pojorâta. Terenul sintetic din complexul LPS Suceava și-a dovedit din nou utilitatea, cele două grupări neavând probleme, deocamdată, cu noroiul sau smocurile.

Cei de la Bucovina Pojorâta pregătiți de Dănuț Mîndrilă și Bogdan Grosu au domnat clar începutul de meci și au avut două ocazii uriașe de a marca în ciar primele minute de joc. La prima, după o ieșire hazardată a lui Hânțescu, oaspeții au rămas într-o situație de trei contra unu cu un fundaș și au ratat. La cea de-a doua oportunitate a pojorâtenilor, goal-keep-rul sucevean a avut reflex la lovitura de cap a lui Stănescu.

Oricum, cea mai clară situație de gol a celor de la Bucovina Pojorâta a venit după o jumătate de oră de joc, atacantul echipei oaspete fiind faultat în careu de portarul sucevenilor. Deși a fost eliminat din teren, Hânțescu, pentru că deocamdată este singurul portar ”adevărat” al rapidiștilor suceveni, a stat între buturi și Căinari a tras în bară.

Ar fi putut fi cumv 3-0 pentru Bucovina Pojorâta, dar la finele primei reprize a fost 1-0 pentru Rapid Suceava. O acțiune bine construită pe partea stângă a atacului grupării gazdă a ajuns la Edi Sandu, bun în acest meci, centrarea acestuia fiind fructificată de Tudorache.

Golul marcat de atacantul sucevenilor a fost decisiv în duelul dintre Rapid Suceava și Bucovina Pojorâta în pofida dominării echipei montane din repriza a II-a. Sucevenii au arătat organizare bună de joc, oaspeții au demonstrat o mai bună pregătire fizică și forță.

În orice caz, amândouă echipele reprezentante ale județului Suceava în Liga a II-a, mai au de muncit dacă doresc să joace și în sezonul viitor în acest eșalon valoric.

Rapid Suceava: Hânțescu – D.Bălan, Velescu, D.Ciobanu, Semeghin – Jitariuc, Sfrijan, Dănilă, I.Plămadă,E.Sandu – Tudorache. Au mai jucat: Apostol, Galan, Gheorghiciuc.

Bucovina Pojorâta: Pop – D.Cristescu, Răuță, Moisii, Duțică – Păslaru, V.Stănescu, Căinari – Coman, Viorică. Au mai jucat: Puianu, Juncanaru, Jarda, Nuțescu, Buhăcianu și Marin.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava