Concert pascal
MOPAN Suceava

Meci fără miză în cadrul etapei a IX-a a play-out-ului seriei I a Ligii a II-a la Brăila, acolo unde formaţia locală a primit vizita echipei Rapid Suceava. Chiar dacă niciuna dintre echipe nu mai era ameninţată cu retrogradarea după decizia Comitetului executiv al FRF de a duce la 14 numărul echipelor din liga secundă, partida a fost una destul de spectaculoasă, al final contabilizându-se nu mai puţin de şapte goluri. Partida a fost una cu “cântec”, gazdele primind patru penaltiuri, iar sucevenii în “schimb” trei eliminări.
Brăilenii au primit primul penalty, chiar în minutul 2, atunci când la un duel dintre Semeghin şi Iordache arbitrul a arătat punctual cu var, iar Ochia a transformat lovitura de pedeapsă: 1-0. În minutul 13, Frunză a cerut din nou penalty la o intrare asupra sa a lui Sava, dar centralul Dragoş Istrate a considerat că intervenţia suceveanului a fost una corectă şi a dictat doar lovitură de colţ. În minutul 21, Mircea Negru a executat o lovitură liberă de pe la vreo 35 de metri, uşor lateral dreapta şi a marcat peste portarul Mitrea care a apreciat greşit traiectoria balonului.
Peste numai un minut gazdele au primit din nou penalty şi Necoară şi-a readus formaţia în avantaj, scor 2-1. Putea fi 3-1 în minutul 26, dar Câmpeanu a reluat din 6 metri cu capul peste poartă, mingea centrată de Ochia. Apoi în minutul 34, Dima a scăpat singur cu portarul advers, l-a driblat, dar a intrat în unghi şi a trimis în plasa laterală. Peste numai un minut Rapid Suceava a rămas în 10 jucători, deoarece Sumanariu l-a faultat pe Claudiu Ionescu la mijlocul terenului, a primit al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. În minutul 43, Semeghin putea să egaleze, dar de această dată Mitrea a fost atent şi a reţinut fără probleme mingea trimisă din lovitură liberă de la vreo 40 de metri.
La numai opt minute de la reluare, rapidiştii suceveni au egalat prin acelaşi Mircea Negru care a reluat în plasă o minge respinsă greşit de portarul brăilenilor la un şut a lui Golofca. În minutul 63, putea fi 2-3, dar Mitrea a apărat miraculos şutul expediat de Semeghin de la 15 metri. Nu a fost 2-3, dar s-a făcut  totuşi 3-2, Câmpeanu trimiţând prin alunecare în poarta suceveană (74). Prin acelaşi procedeu a înscris şi Dima în minutul 84 ducând scorul la 4-2 pentru CF Brăila.
A venit apoi minutul 89, Stănescu a primit şi el cartonaşul roşu pentru o infracţiune în careu, la aceeaşi fază fiind eliminat şi Sava care a protestat la decizia arbitrului. Lovitura de la 11 metri executată de Claudiu Ionescu a fost apărată de portarul Hînţescu. Ca “tacâmul” să fie complet arbitrul de centru, bucureşteanul Dragoş Istrate mai acordă un penalty pentru brăileni şi Necoară a stability scorul final, 5-2 pentru CF Brăila în disputa cu Rapid Suceava la capătul unui meci mai mult decât ciudat.

În ultima rundă din play-out sâmbătă 7 iunie pe “Areni” gruparea Unirea Târlungeni.
CF BRĂILA – RAPID SUCEAVA 5-2 (2-1) Ochia (2- pen), Necoară (23, 90 – ambele din pen), Ad. Câmpeanu (74), Dima (84) / Negru (20, 53).

CF Brăila: Mitrea – D. Spiridon, L. Ivan, Necoară, C. Roşu – Iordache, Frunză (min. 18: Cl. Ionescu), Ochia, Spătaru – Ad. Câmpeanu, M. Dima. Antrenor: Alin Pânzaru.

Rapid Suceava: Hînţescu – D.Bălan, R. Sava, Velescu, Semeghin – Cerlincă, Sumanariu, I. Plămadă, Golofca (min. 85: Bigu) – Gafiţa (min. 38: Stănescu), Negru (min 77: Ionesi). Antrenor: Florin Cristescu.
Cartonaşe galbene: L. Ivan, Necoară, Ad. Câmpeanu, Ochia / D. Bălan, Velescu, Sumanariu, I. Plămadă, Vl. Stănescu
Cartonaşe roşii: Sumanariu (35), R. Sava (89 – direct), Vl. Stănescu (89).

Rezultate înregistrate în etapa a IX-a în play-out:
Unirea Târlungeni – Gloria Buzău    3-3
Dunărea Galaţi – Farul Constanţa    4-1
CF Brăila – Rapid Suceava    5-2

Clasament play-out
1. Unirea Târlungeni    19    8    7     4    22-15    31
2. CF Brăila    19    9    4    6    21-19    31
3. Gloria Buzău    19    8    5    6    28-21    29
4. Dunărea Galaţi    19    7    5    7    22-19    26
5. Rapid Suceava    19    7    5    8    25-27    26
6. Farul Constanţa    19    3    4    12    13-27    13

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava