Concert pascal
MOPAN Suceava

FC Botoşani s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa Rapidului, într-un meci amical disputat pe stadionul”Areni” la mijlocul acestei săptîmâni împotriva echipei locale Rapid Suceava. Având în faţă o echipă din care au lipsit mai mulţi titulari, „alb-vişiniii” au evoluat curajos şi au trecut prima dată pe lângă deschiderea scorului în minutul 5, prin Negru, care n-a reuşit să marcheze din poziţie de unu la unu cu portarul advers. În minutul 29 a fost rândul lui Sava să-i dea emoţii lui Lazăr, atunci când lovitura sa de cap a greşit de puţin ţinta. Cea mai mare ratare a primei reprize i-a aparţinut însă lui Sumanariu, care a şutat pe lângă vinclu din poziţie excelentă. Sucevenii au trecut din nou pe lângă gol în debutul părţii secunde, la o fază când Golofca, plecat pe contraatac, a şutat în stâlpul din stânga al porţii botoşănene. Oaspeţii au fost pentru prima dată periculoşi în atac în minutul 67, prin Martinus, care n-a putut să-l învingă pe Roheţki cu un şut de la 14 metri. Unicul gol al întâlnirii s-a marcat în minutul 82, când Ianc a fructificat cu o reluare la colţul scurt, de la 12 metri, o pasă primită de la Rashid. Gazdele au avut imediat şansa egalării prin Sava, care n-a putut să-l învingă pe Tiut cu o lovitură de cap, meciul încheindu-se cu două ratări semnate de botoşănenii Ivanovici şi Rousel.

Rapid Suceava a evoluat în alcătuirea Pascal – Bălan, Soare, Sava, G. Apostol – Gheorghiciuc, Onciu, Sumanariu – Buziuc, Negru, Golofca. Au mai intrat Roheţki, Plecanciuc, Ferariu, Săvoaia, Marinkovic şi Hânţari. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.

FC Botoşani a jucat în formula Lazăr – Apostol, Oltean, Danci, Fough – Roşu, Bemba, Codoban – Martinus, Svichi, Diarra. Au mai intrat Tiut, Ianc, Bordeianu, Ivanovici, Rousel şi Rashid. Antrenor: Leo Grozavu.

Sâmbătă, în campionat, Rapid Suceava va juca în deplasare cu Academica Piteşti, în vreme ce FC Botoşani va primi pe teren propriu replica celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava