Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

La finalul meciului ACS Berceni – Rapid CFR Suceava, oaspeţii au reclamat maniera de arbitraj şi comportamentul suburban al gazdelor. Aşa cum era de aşteptat după jocul câştigat de suceveni pe „Areni” cu 4-3, cei din Berceni şi-au luat toate „măsurile de prevedere” pentru a fi siguri de victorie.
Mai mult chiar, i-au acuzat pe cei de la Rapid CFR Suceava că au încercat să-l corupă pe jucătorul lor, Fâşie.
Imediat cum au auzit de aceste afirmaţii ale managerului sportiv de la ACS Berceni, Dumitru Tudor, sucevenii au ţinut să-şi afirme nevinovăţia.
„Sunt acuzaţii fără temei şi vă asigur că nimeni din cadrul clubului nostru n-a contactat vreun jucător de la ACS Berceni. Aşteptăm cu interes dovezile pe care cei de la Berceni au afirmat că le au.
Este jenant unde s-a ajuns într-o competiţie care ar fi trebuie să fie una de fair-play. Am luat deja legătura cu un avocat şi-i vom acţiona în judecată pe cei care au adus acuze clubului nostru. Ei trebuie să plătească pentru defăimare şi să răspundă pentru acuzaţiile nefondate în faţa legii” a declarat preşedintele Consiliului de Administraţie al ACS Rapid CFR Suceava, Bogdan Tudoreanu.
Şi antrenorul Daniel Bălan a ţinut să înfiereze comportamentul jignitor al celor de la ACS Berceni.
„Ne-au înjurat încă de când am ajuns la stadion. Nu mai vobesc de stilul dur de joc şi de maniera de arbitraj. N-am avut nicio şansă. Este inadmisibil unde s-a ajuns” a declarat antrenorul echipei Rapid CFR Suceava, Daniel Bălan.
Azi de la ora 11.00, Rapid CFR Suceava va primi pe „Areni” vizita echipei Gloria Buzău în etapa a VIII-a din play-out. În afară de acest meci, sucevenii mai au trei puncte din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, care a fost exclusă din campionat, iar apoi vor evolua pe terenul celor de la CS Baloteşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava