Concert pascal
MOPAN Suceava

În antepenultima etapă a turneului play-off al seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava va primi sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Areni”, vizita echipei Academica Piteşti. Deşi se prezintă la acest meci cu un lot „decimat” de accidentări, sucevenii vor să-şi ia revanşa în faţa argeşenilor care i-au învins „dur” de fiecare dată la ei acasă.
„Mai avem trei partide din acest sezon competiţional şi vrem să încheiem cu capul sus campionatul. După aceste partide vom trage o linie şi vom face un plan pentru viitorul sezon. Va fi probabil o „triere” a jucătorilor, „triere” care a început cu Săvoaia şi Marinkovic la care s-a renunţat deja.
În primele trei zile ale acestei săptămâni la antrenamente am avut doar 10 jucători, dar sperăm ca la jocul oficial să putem alinia un unsprezece cât de cât competitiv. În orice caz, pe banca de rezerve vor fi şi doi, trei juniori” a declarat antrenorul secund al echipei Rapid Suceava, Larenţiu Andrieş.
„Suntem foarte puţini la antrenamente şi nu ştiu cum va arăta echipa noastră la meciul de sâmbătă. Ştim că ultimele păreri contează şi vrem să scoatem maxim din ultimele jocuri în faţa publicului sucevean.
În ceea ce mă priveşte, mi s-a propus să rămân la rapid Suceava şi voi analiza la final de campionat propunerea în funcţie de obiectivele echipei din viitor, de lotul care va fi şi de partea financiară.
Din punctul meu de vedere sistemul de desfăşurare al acestui sezon competiţional a fost eronat, play-out-ul a fost inutil pentru că nu a retrogradat nimeni, iar turneul play-off a fost gândit greşit deoarece numai formaţiile care au primit licenţiere au dreptul de a evolua în Liga I, celelalte jucând degeaba” a fost de părere fundaşul sucevean, Florin Plecanciuc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava