Concert pascal
MOPAN Suceava

Actrița  australiană Rebel Wilson (42 de ani) a anunțat că s-a logodit cu partenera ei, Ramona Agruma (37 de ani). Rebel a apelat la rețelele de socializare, duminică, pentru a da vestea cea mare, unde a publicat o fotografie cu un inel de la Tiffany & Co. Cele două s-au logodit la Disneyland, unde actrița, care are o avere de 22 milioane de dolari, a pus întrebarea chiar în fața castelul Frumoasei Adormite, potrivit click.ro.

Rebel, care are și o fiică – Royce prin surogat, din noiembrie 2022, a dezvăluit chiar cu câteva luni înainte, în iunie, că se întâlnește cu Ramona, creatoarea și proprietara brandului Lemon Ve Limon. „Am crezut că sunt în căutarea unui prinț Disney… dar poate că o Prințesă Disney a fost tot ce aveam nevoie în tot acest timp”, a declarat Rebel la acea vreme.

Potrivit unei surse, cele două au început să se întâlnească în ianuarie 2022 și au mers împreună la Super Bowl LVI în luna februarie a aceluiași an. „Sunt destul de fericite împreună, iar relația lor este foarte serioasă. Pentru amicii lui Rebel, văzând-o așa confortabilă cu cineva a fost destul de cool”, a declarat sursa pentru tabloidul People.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/rebel-wilson-este-logodita-iata-cum-arata-inelul-2243925.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava