Concert pascal
MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a fost întotdeauna un susținător și un promotor al educației, încurajând exelența și performanța, prin diverse activități și programe specifice, dezvoltate la nivel național.

Contextul actual, în care numărul din ce în ce mai mic al tinerilor care doresc să fie prezenți la examenul maturității, ne îngrijorează. Educația este una dintre principalele soluții pentru multe probleme cu care se confruntă țara noastră. România nu se va putea dezvolta altfel!

Astăzi, poate mai mult ca oricând, elevii din spatele cifrelor au nevoie de noi! Ce se întâmplă cu tinerii ascunși în spatele acestor statistici?

Ca rezultat al unui cumul de factori, mulți tineri aleg să părăsească țara natală din dorința de a avea parte de un trai mai bun, de a fi valorificați așa cum poate nu au fost, după terminarea studiilor în România. Transformarea pozitivă a țării pentru viitoarele generații nu mai trebuie să întârzie!

Fundația Dan Voiculescu și-a asumat misiunea de a dezvolta România, prin susținerea educației și a cercetării. De peste 30 de ani, investim continuu în dezvoltarea și pregătirea copiilor și tinerilor din România. Peste 50 000 de copii și tineri au beneficiat de programe educaționale menite să îi ajute, într-un mod real.

În 2022, FDVDR a fost prima instituție educațională care a răspuns nevoilor imediate ale sistemului educațional, organizând webinare gratuite pentru profesorii din România, oferindu-le suport aplicat în creşterea competenţelor digitale și educaționale.

De-a lungul timpului, FDVDR a oferit burse pentru copiii supradotați, asigurându-le un sprijin părinților, în dezvoltarea acestor copii cu potențial, pentru un parcurs educațional de excelență.

Este un moment de reflectie, pentru noi toți, de aceea FDVDR își oferă disponibilitatea de a crea un grup comun de lucru, care să răspundă cât mai bine şi cât mai eficient cerinţelor fundamentale ale societăţii actuale.

Întărirea nivelului de educație este esențială, iar FDVDR, cu expertiză de zeci de ani în slujba educației, poate genera, alături de specialiști și toți factorii implicați în sistemul educațional, schimbarea de care este nevoie.

România se poate dezvolta doar prin educație!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava