Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe un frig pătrunzător, CSM Bucovina Suceava a jucat ultimul meci al său din acest an, pe stadionul Unirea în compania echipei Rapid București. Puțină lume a fost sâmbătă 25 noiembrie pe stadion, un semn poate și al unei dezamăgiri la capătul unui sezon negru.

Totuși, nu trebuie de uitat faptul că din nou formația suceveană, una semiprofesionistă a înfruntat grupări de profesioniști mult mai bine pregătite și motivate. Să sperăm că se va găsi o soluție echitabilă în anul ce va urma și echipele își vor măsura forțele cu cele de același calibru.

Cum formația bucureșteană s-a înscris mai târziu în campionat, meciul cu sucevenii a contat doar pentru orgoliu. Gazdele au prezentat la această partidă o combinație de tineri din cele mai bune centre ale județului Suceava. În pofida acstui fapt, întâlnirea nu a avut istoric practic, oaspeții fiind superiori la toate capitolele. Scorul final al meciului CSM Bucovina Suceava – Rapid București a fost 11-104.

Satisfacția gazdelor, dacă o putem numi așa, a reprezentat-o faptul că sucevenii au marcat un eseu, o lovitură de pedeapsă și un dropgol. Tot arsenalul de execuții ar fi fost complet dacă Daraban, cel care a marcat din lovitură de pedeapsă și un dropgol, nu ar fi ratat transformarea în urma eseului marcat de Mura.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava