• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Bucovina Rădăuți a suferit o înfrângere dură în etapa a IV-a a seriei I a Ligii a III-a pe terenul celor de la Kosarom Pașcani. Evoluând extreme de modest, rădăuțenii au pierdut cu 1-6.

Gadezele s-au distrat cu apărarea rădăuțeană, în minutul 23 scorul fiind déjà 4-0 în favoarea lor. Pentru pășcăneni au marcat Maftei, de trei ori și Humă. Oaspeții s-au trezit abia pe finalul primei reprize când Păsăilă a redus din diferență.

Gazdele și-au refacut ecartul de patru lungimi la jumătatea reprizei secunde, după Viorica a expediat mingea sub transversala cu un șut de la 25 de metri, iar Nemțeanu a încheiat setul la 6-1 cu patru minute înainte de final.

BucovinaRădăuti: Butnariu – Viu, Hrimiuc, Alupei, Popa, Stan, Popescu, Păsăila, Zaremba, Pamparău, Sabie. Au mai intrat: C. Ciurla, Sfârnaciuc, Botușan și Balici.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava