Concert pascal
MOPAN Suceava

Stadionul ”Unirea” a găzduit, la sfârșitul săptămânii, partida din cadrul etapei a III-a a Ligii Naționale de rugby dintre CSM Suceava și CS Năvodari. Deși oaspeții erau favoriți clar, totuși se aștepta o replică viguroasă din partea gazdelor. Elevii antrenorului jucător, Marcel Crețuleac, au rezistat timp de 50 de minute, după care au cedat complet. Probabil, efortul depus în primele două partide din turneul play-out, ambele în deplasare, la Gura Humorului și Alba Iulia și-a spus cuvântul, însă au fost și greșeli tehnice impardonabile.

La pauză scorul meciului dintre CSM Suceava și CS Năvodari a fost 0-19, eseurile oaspeților venind pe fondul unor erori în defensiva suceveană. Gazdele au dat semne de revenire în debutul reprizei secund când au reușit un eseu prin Tepșanu, transformarea purtând semnătura lui Murariu.

De la acest scor rezonabil, scor afișat pe noua tabelă de marcaj a stadionului ”Unirea”, totul s-a dărâmat la propriu și la figurat pentru formația gazdă care a încasat nu mai puțin opt eseuri și 56 de puncte. CSM Suceava a mai reușit un eseu colectiv, balonul fiind culcat în terenul de țintă de Preutescu și o lovitură de pedeapsă prin Sabin Crețu.

Așadar scorul final al meciului dintre CSM Suceava și CS Năvodari a fost 15-75 și bine că partida nu a mai durat pentru că tabela de marcaj nu arată cifre peste 99.

Într-o altă partidă din turneul play-out, RC Gura Humorului a reușit o frumoasă victorie, 23-17, în fața celor de la RC Bârlad. Pentru humoreni au punctat Robert Cioltan, Claudiu Cuciureanu și Rohan Schwartz câte un eseu și Ciprian Nichitean, două lovituri de pedeapsă și o transformare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava