Concert pascal
MOPAN Suceava

În timp ce se alfau în serviciul de patrulare, lucrătorii din cadrul Biroului de Ordine Publică – Poliţia municipiului Vatra Dornei, au procedat la oprirea în trafic a unei autoutilitare care transporta cantitatea de 1,707 mc lemn foc fără documente de proveniență.

În urma constatării, conducătorul autoturismului a fost sancționat conform prevederilor art. 19 alin. 1 lit. „b” din Legea nr. 171/2010, iar cantitatea de 1,707 mc lemn foc a fost confiscată și predată lucrătorilor din cadrul Ocolului silvic Vatra Dornei.

Lucrătorii SPR 11 Pojorâta în timp ce desfășurau activitatea de patrulare pe DC 88 B din com. Sadova, au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat din com. Moldovița, care nu a putut prezenta pentru control documentele personale și pentru încărcătura pe care o avea, respectiv material lemnos – lemn foc, la diferite diametre și lungimi specific resturilor de exploatare.
Urmare a celor constatate s-a procedat la interogarea bazelor de date, ocazie cu care s-a constatat că pentru materialul lemnos transportat nu există aviz de însoțire.

În continuare, autoutilitara a fost condusă la Atelierul de Producție Sadova, unde materialul lemnos transportat a fost inventariat, rezultând cantitatea de 4,20 mc lemn foc, ce a fost confiscată și predată în custodia Ocolului Silvic Pojorâta.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010 cât și în baza art. 101 alin. 1, pct 18 din O.U.G 195/2002 R.M.C.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava