Concert pascal
MOPAN Suceava

Iulius Mall Suceava e acum nu doar destinația ta preferată de shopping, ci și locul ideal pentru a împărtăși momente unice alături de persoana iubită. De Valentine’s Day evocă momentele de început ale poveștii voastre de iubire și vino la Iulius Mall pentru a alege cadouri de la o varietate de branduri. Sărbătorește dragostea, participând la Sweet Deals, și ai șansa să câștigi premii și vouchere!

Iulius Mall Suceava dă start campaniei Sweet Deals cu ocazia celei mai așteptate sărbători a dragostei. În perioada 10-14 februarie 2023, la cumpărături de minimum 200 de lei, având cel mult 3 bonuri cumulate din magazine diferite, un client poate câștiga un voucher Cărturești în valoare de 30 de lei și multe alte surprize. Iar dacă faci cumpărături în valoare de 400 de lei, ai șansa să primești un voucher Secom în valoare de 50 de lei. Nu uita că sunt pregătite 120 de premii în fiecare zi, așa că fii gata pentru o sesiune de shopping și bucură-te de surprizele oferite de Iulius Mall Suceava. Câștigătorii vor fi aleși de către softul campaniei, iar pentru mai multe detalii, îți punem la dispoziție regulamentul pe site-ul Iulius Mall Suceava.

Ești în căutarea cadoului perfect pentru această zi specială? Celebrează dragostea cu rafinamentul floral al buchetelor și surprinde persoana iubită cu bijuterii delicate. Ai la dispoziție o multitudine de variante, iar, pe lângă aranjamentele clasice, poți opta pentru combinații inedite de flori, inspirate de designul sofisticat al grădinilor de pretutindeni. Însoțește aceste buchete cu parfumuri în note fresh, cosmetice sau ținute de la branduri de fashion care exprimă personalitatea, definesc stilul și sunt adaptate preferințelor fiecăruia.

De Valentine’ s Day, nu uita să adaugi pe lista ta acest itinerar de shopping și să alegi cel mai frumos dar care te asigură de faptul că amintirea ta rămâne vie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava