Concert pascal
MOPAN Suceava

Managerii RPW Logistics au eficientizat operațiunile din depozit, gestionând rapid și simplu fluxul de ambalaje cu ajutorul soluției WMS de la Senior Software. Furnizorul de servicii logistice a obținut vizibilitate asupra stocului și operațiunilor din depozit, a îmbunătățit acuratețea proceselor si productivitatea angajaților, având ca rezultat creșterea satisfacției clienților.

RPW Logistics, compania din Timiș specializată în managementul ambalajelor, a eliminat neregulile determinate de lipsa automatizării și își desfășoară activitatea într-un mod mult mai organizat, cu soluția WMS de la Senior Software. Sistemul conceput pentru managementul performant al depozitului i-a permis furnizorului de servicii logistice să treacă rapid de la pix și hârtie la fluxuri automatizate, descoperind o gamă largă de beneficii. Cu sistemul WMS, managerii RPW Logistics au reușit să simplifice operațiunile din spațiul de depozitare, să crească acuratețea și vizibilitatea asupra stocurilor și, totodată, să îmbunătățească semnificativ satisfacția clienților.

RPW Logistics desfășoară activități complexe ce îmbină logistica și producția, pe o suprafață de peste 20.000 mp, iar capacitatea de procesare a ambalajelor este de 1.500 de repere pe ora. Înainte de implementarea sistemului de automatizare a depozitului, businessul se confrunta cu multiple provocări.

”Înainte de implementarea WMS aș putea spune că lucram într-un mare haos. Livrările se luau de către colegi telefonic, iar pregătirile se făceau pe bază de pix și hârtie. Prin urmare, lucram destul de ineficient și feedbackul clientului era destul de prost. Diversitatea mare de ambalaje ne producea foarte multe nereguli și nu eram convingători față de clienți referitor la cum livram, cum le stocam ambalajul, drept pentru care ne-am îndreptat spre un WMS.

Activitatea desfășurată de RPW Logistics reprezintă o îmbinare între logistică și producție și presupune un grad crescut de dificultate. Ne-am dorit un soft care să consolideze toate tranzacțiile și operațiunile din depozit și am ales sistemul WMS de la Senior Software deoarece îmbină foarte bine nevoile noastre de gestiune”, a specificat Marcel Crepcia, Operations Manager – RPW Logistics.

”Avem acuratețe ridicată și un mod de lucru mult mai disciplinat”

Principalele beneficii și avantaje obținute de RPW Logistics datorită utilizării soluției WMS de la Senior Software sunt:

  • Vizibilitate asupra stocului și asupra operațiunilor din depozit
  • Eliminarea activităților deficitare și îmbunătățirea eficienței operaționale
  • Feedbackul bun și foarte bun înregistrat de la clienți
  • Optimizarea spațiului de depozitare și simplificarea proceselor din depozit
  • Acuratețea stocului și a operațiunilor din depozit
  • Urmărirea detaliată a activității angajaților și stimularea productivității

”Datorită implementării sistemului WMS, astăzi avem acuratețe ridicată la recepții, la vizualizarea stocurilor, la pregătiri. Acest sistem ne ajută să ne optimizăm spațiul în depozit. Am reușit să creăm locații fixe, unde știm exact ce tip de ambalaj trebuie pus sau luat. Reușim să urmărim câte ambalaje spălăm pe oră sau pe zi, cine le spală, putem urmări inclusiv traseul ambalajelor. Astăzi avem un mod de lucru mult mai disciplinat, oamenii lucrează mult mai ordonat și au reușit să își îmbunătățească competențele operaționale”, a menționat Marcel Crepcia.

Așadar, cu ajutorul soluției software WMS, compania a crescut rapid productivitatea, la finalul fiecărei zile managerii având acces la informații importante, precum câți paleți a reușit un angajat să realizeze sau să livreze în timpul programului.

Totodată, în urma parteneriatului cu Senior Software, furnizorul de servicii logistice din Timiș beneficiază și de un portal web, adică o interfață personalizată a sistemului WMS care oferă clienților vizibilitate asupra unor date de interes. Acest portal dispune de un meniu specific unde apar informații despre recepție, livrare, stoc etc. Astfel, clienții pot urmări toate tranzacțiile din depozit și pot vedea exact stocurile de ambalaj curat / murdar, aceste date ajutându-i să ia cele mai bune decizii.

Planul de viitor al companiei RPW Logistics vizează atragerea unui număr mai mare de proiecte, obiectiv pe care furnizorul de servicii logistice urmărește să îl realizeze cu suportul unor soluții customizate de la Senior Software.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava