Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că fosta soţie i-a furat mai multe bunuri din casa pe care a obţinut-o la partaj. Vasile R., de 54 de ani, din Fălticeni, a sunat la 112 pentru a reclama faptul că în perioada martie 2012 – 13 aprilie 2013, fosta soţie, R.Elena, de 52 ani, a intrat în imobilul care i-a fost încredinţat de instanţa de judecată în urma partajului, de unde i-a sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că în urma partajului, instanța de judecată i-a încredinţat în anul 2012 lui R.Vasile imobilul construit de el şi fosta soţie, fiind pus în posesie în luna martie 2012 de către un executor judecătoresc.

De la data punerii în posesie şi până pe 13 aprilie a.c., R.Vasile a precizat că nu a mai intrat în locuinţa respectivă.

În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul s-a deplasat la imobil pentru a depozita nişte mobilă, constatând că lacătul de la uşa de acces în imobil era schimbat, motiv pentru care l-a forţat. După ce a intrat în casă, bărbatul a constatat că fosta soţie i-a sustras un boiler, o chiuvetă, mai multe geamuri interioare de la ferestrele locuinţei şi două becuri tip neon, bunuri în valoare de aproximativ 1.000 lei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava