Concert pascal
MOPAN Suceava

Faimoasa cântăreață Sia, în vârstă de 42 de ani, a vorbit într-un interviu recent despre lupta sa cu imaginea de sine, despre cum a simțit mult timp că trebuie să fie slabă pentru a fi considerată un artist pop.

Într-un interviu pentru revista Rolling Stone, Sia, care suferă de tulburare bipolară, a spus, potrivit contactmusic.com, când a fost întrebată despre nesiguranțele sale: „Hm, în general este despre ‘Grăsime, la naiba cu asta, grăsime, of, grăsime, la naiba cu asta. Trunchi de copac, trunchi de copac, grăsime, la naiba cu asta, trunchi de copac, trunchi de copac, fraiero, fraiero, grăsime, la naiba’. (…) Am ținut diete peste diete în ultimii 10 ani. Am încercat să mă încadrez în stereotipul ‘pop star sexy’. Cineva mi-a spus ‘nu trebuie să arăți ca un model. Chiar ești un artist… Chiar nu contează cum arăți’.”

Cântăreața – care își ascunde fața purtând pălării și peruci supradimensionate – a spus într-un interviu anterior că urăște să fie faimoasă, pentru că „o înnebunește” acest lucru și îi face rău „stimei de sine”. „Chiar mă înnebunește acest lucru. Nu mă mai simt autentică, pentru că încerc mereu să găsesc moduri diferite de a spune același lucru. Și, după un timp, nu mai poți face asta. Face rău stimei de sine. Oamenii sunt: ‘Ajunge cu asta, cu faza asta în care nu își arată fața…’ Încerc să fac acest lucru diferit, pentru liniște. Și este și un joc amuzant pentru mine. Nu am nimic de pierdut. Dar, bineînțeles, îmi doresc să fiu iubită. Așa că, atunci când oamenii îmi spun: ‘Arată-ți fața, nu ești urâtă.’ Vreau mereu să le spun că știu asta. Nu face acest lucru pentru că mă simt urâtă, doar încerc să dețin controlul asupra imaginii mele. Și cred că am dreptul să îmi mențin cumva intimitatea.”, a mai spus Sia, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava