Concert pascal
MOPAN Suceava

SkyTower București a organizat cu succes o ediție speciala a competiției SkyRun 2023, atrăgând peste 600 de alergători din 4 țări (România, Austria, Ungaria și Bulgaria) într-o impresionantă cursă caritabilă pe verticală ce a strâns 20.000 pentru cauză nobilă a Asociației Climb Again.

Competiția SkyRun2023 a fost un spectacol al performanțelor atletice, atrăgând participanți  determinați să urce toate cele 700 de trepte până la etajul 35, în sprijinul proiectelor sociale și educaționale ale Asociației Climb Again, o organizație non-profit ce susține copiii și adolescenții cu dizabilități de vedere sau neuro-motorii prin intermediul unor programe de terapie prin escaladă.

Din taxele de înregistrare ale participanților s-au strâns 13.500 EUR la care acționarii SkyTower au adăugat încă 6.500 EUR pentru a putea dona în final către Asociația Climb Again o sumă totală de 20.000 EUR.

Performanțe remarcabile și câștigători de excepție

SkyRun2023 a oferit 54 de cupe și premii alergătorilor din toate categoriile competiției, iar la clasamentul general al întregii competiții SkyRun2023 cel mai bun timp a fost obținut, ca de fiecare data, de către Florin Munteanu care a urcat 700 de trepte în 03:19 minute. La categoria open feminin câștigătoarea a fost Antoanela Manac care a reușit să obțină un timing de 04:22 minute.

În categoria CORPORATE, Thomas Hrastnik și Izabela Iancu au obținut cele mai bune timpuri la subcategoriile masculin și feminin.

SkyRun2023 a strâns 24 de companii care au acceptat provocarea CORPORATE: RPHI, SkyTower, Penny, Raiffeisen Bank, Raiffeisen Leasing, Credit Amanet, Timepal Romania, WorldClass, KPMG, ICON Clinical Research, Metro Digital Romania, Brinks Cash Solutions, EVERIENCE Romania, Farmacia Tei, Federatia Romana de Fotbal, Kellogg European Services Support, Mada – Elemente de constructii, Pastel Age, Blueprint Advisors, Trans Carn Product, Sport Gifts, VIGMA Antrepriza, White Box Ideas si  Alexis Art & Style.

Toate rezultatele competiției sunt disponibile pe https://skyrun.skytower.ro/rezultate/

Ramona Boca, PR & Marketing Manager pentru RPHI România I SkyTower, a exprimat entuziasmul pentru această ediție specială: „Suntem bucuroși că am putut include această ediție specială în programul SKY’S THE LIMIT, fiind pentru prima dată când a fost posibilă organizarea SkyRun la etajul 35 al turnului. Între timp etajul a fost închiriat și va fi ocupat în următorii 5 ani, însă sperăm să găsim alte soluții pentru a putea repeta în curând această cursă unica pe verticală care aduce atât de multă bucurie și satisfacție.”

SkyTower: O asociere a evenimentelor și culturii în cel mai înalt turn din România

Evenimentele diverse organizate la SkyTower transformă această emblematică clădire de birouri într-un loc de întâlnire socială și culturală pentru comunitatea bucureșteană. Pe lângă SkyRun, multe alte activități și atracții aduc în mod constant o varietate de experiențe și angajamente. Dintre ele menționăm doar câteva:

SkyKids & Family Fun Day: o zi de joacă și escaladă în aer liber, vara, pe esplanada SkyTower, pe turnul mobil de cățărare de 7 metri înălțime. Evenimentul este pentru părinți, bunici, dar mai ales copii, cei mai ageri cățărători putând găsi în vârful turnului câte o surpriză dulce de revendicat.

SkyLadies Day: sărbătoare dedicată Zilei Internaționale a Femeii, celebrată într-un mod unic în lobby-ul SkyTower decorat tematic unde orice doamnă care intră în clădire primește câte un cadou și un mărțișor.

SkyLove Day: sărbătorește iubirea, pacea și toleranța pe care SkyTower le marchează cu lansarea a mii de baloane biodegradabile atât de pe terasa turnului, cât și de pe esplanada, reunind astfel  comunitatea în jurul unor teme importante și oferind astfel un cadru pentru exprimarea solidarității și a dorinței de schimbare.

SkyCreatives si SKY’S THE LIMIT în SkyTower: Echipa SkyTower încurajează activități culturale prin expoziții de artă și concursuri de fotografie dedicate publicului larg. De asemenea, cel mai impresionant perete video LED al țării se găsește în lobby-ul SkyTower și reprezintă o atracție vizuală, folosită pentru a expune o gamă variată de conținut video și foto, fiind o destinație preferată pentru vizitatori și pentru momente foto captivante.

SkyTower, o comunitate activă: Deschiderea Centrului de evenimente SkyHub Events Centre a adus o gama variată de evenimente culturale și educative în amfiteatrul SkyHub, încurajând o contribuție activă la viața socială a comunității din interiorul și din afara turnului.

Aceste activități și angajamente evidențiază implicarea SkyTower în sfera socială și culturală, transformând-o într-un hub dinamic pentru comunitate.

Despre SkyTower:

SkyTower este cea mai înaltă clădire din România și cea mai iconică clădire de birouri din București. Turnul are 37 de etaje, ajungând la o înălțime de 137 de metri deasupra solului și 60 de metri de structură subterană cu 5 etaje de locuri de parcare și depozitare. Toate zonele de birouri din SkyTower sunt iluminate natural, iar etajele superioare beneficiază de ascensoare de mare viteză, care ating o viteză maximă de 6 metri pe secundă.

SkyTower este prima și, în prezent, singura clădire de birouri din România certificată LEED Platinum Operations and Maintenance (Operaţiuni şi Mentenanţă), și deține, de asemenea atestarea Gold DGNB pentru clădiri sustenabile, în urma evaluării de către ÖGNI (Societatea austriacă pentru managementul imobiliar sustenabil). Mai mult, SkyTower este prima clădire din România certificată SHORE Gold.

Din februarie 2023, SkyTower este singura clădire din România membră a Federației Mondiale a Turnurilor Emblematice – WFGT (World Federation of Great Towers)

La Gala Forbes Romania – Best Office Buildings 2023 – SkyTower a fost distins cu premiul „CEA MAI EMBLEMTICA CLADIRE DE BIROURI DIN ROMANIA.”

In iunie 2023 SkyTower a primit 2 premii la Gala IPA – Romanian Property Awards: Office Refurbishment Award si Office Interior Award.

De la finalizarea construcției în decembrie 2012, SkyTower a devenit o emblemă a orașului, remodelând orizontul noului cartier de afaceri din nordul Bucureștiului și stimulând dezvoltarea de noi proiecte în zona Floreasca-Aurel Vlaicu.

Clădirea SkyTower este deținută și administrată de Raiffeisen Property Holding International (RPHI) si, după zece ani de activitate de succes pe piața locală, are în prezent un grad de ocupare de 100%.

Mai multe informații aici: www.skytower.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava