Concert pascal
MOPAN Suceava

Candidatul PSD pentru Primăria Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat că în urma discuțiilor pe care le-a avut în ultimele săptămânii cu sute de suceveni, aceștia i-au confirmat că vor să vadă ordine în administrația publică. „Au așteptări mari de la mine, și nu voi dezamăgi! Ca manager al spitalului am inițiat o serie de măsuri cu rezultate foarte bune, iar experiența de acolo se va transpune și în administrația locală. Primăria Suceava va fi o instituție model care va deservi toată populația în mod transparent și care va funcționa pe principii de respect reciproc”, a spus Vasile Rîmbu. El a precizat că imediat după ce va prelua funcția de primar va aplica un set de reforme și măsuri.

„Vom dezvolta un cod de conduită pentru funcționarii sau angajații primăriei orientat către respect, empatie și comunicare eficientă. După caz, vom face și programe de instruire pentru a crește calitatea serviciilor publice. Voi încuraja o cultură în care cetățeanul să fie tratat cu respect de la intrare și până la ieșire. De asemenea, vom amplasa cutii pentru sesizări sau reclamații și vom implementa soluții facile de colectare a informațiilor despre calitatea serviciilor publice. La spital am montat terminale prin care orice vizitator poate să aprecieze comportamentul personalului prin simpla apăsare a unor butoane. În timp, aceste date se adună și chiar ajută să facem o evaluare corectă a personalului. Prin proiecte cu finanțare europeană pentru digitalizare vom aduce și soluții mai avansate”, a declarat Rîmbu.

El a adăugat că în Primărie vor fi montate dispozitive electronice pentru a verifica automat timpul de lucru, de la intrarea și până la ieșirea din instituție. Candidatul PSD a arătat că aceste instrumente vor fi conectate cu alte metode de evaluare a performanței și management a resurselor umane. „Rezultatele nu vor întârzia să apară și angajații vor fi mai productivi, iar pentru cetățeni, vizita la primărie va fi un prilej de mândrie. În același timp, la spital am implementat sistemul de management anticorupție și anti-mită prin conformare la standardul ISO 37001. Vreau să inițiez un demers similar și în primărie. Vom derula o campanie de conștientizare pentru ca sucevenii să știe exact ce au de făcut pentru a preveni acte de corupție. Și pe lângă toate aceste măsuri, vom crește calitatea mediului de lucru din primărie prin reproiectarea spațiilor după principii ergonomice, cu iluminare adecvată și sisteme de ventilație. Vom face curat și vom aduce la zi tehnologia folosită în primărie”, a declarat Vasile Rîmbu.

El consideră că dacă vor fi parcurse câteva etape esențiale pentru a reorganiza și optimiza instituția primăriei se va obține un model responsabil și eficient de administrație. „Mai mult, implementarea acestor măsuri ne va permite să valorificăm mai bine resursele din primărie. Vom restructura punctul de lucru din Burdujeni prin diversificarea serviciilor publice oferite, economisind timp pentru mulți cetățeni. Împreună, facem administrația Suceveană bine!”, a încheiat Vasile Rîmbu.

Social democratul Vasile Rîmbu vrea ordine și disciplină în Primăria Suceava. El anunță că va implementa un sistem de management anticorupție și un cod de conduită pentru funcționari, 5.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava