Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PSD de Suceava, George Șoldan, a anunțat că astăzi a fost aprobat în ședință de guvern proiectul privind indicatorii tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții ”Varianta de ocolire Gura Humorului”.  ”Această decizie marchează un pas important în dezvoltarea infrastructurii rutiere din județul Suceava și vine ca urmare a eforturilor Partidului Social Democrat și, implicit, ale ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu”, a precizat Șoldan.

Varianta de ocolire a orașului Gura Humorului este un proiect vital în cadrul promovării Drumului de mare viteză Baia Mare – Suceava, asigurând conexiunea între Lotul 2 Bistrița – Vatra Dornei și Lotul 3 Vatra Dornei — Suceava al Drumului de mare viteză. ”Acest proiect va contribui semnificativ la reducerea cozilor infernale de pe DN 17, de la Frasin la Gura Humorului, dar și la reducerea poluării fonice și cu noxe din zonele locuite. 

Finanțarea investiției, în valoare totală de aproximativ 2,7 miliarde de lei, va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile – Programul Transport 2021-2027, precum și de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii”, a mai spus parlamentarul social democrat.

Șoldan: ”Guvernul Ciolacu face un pas important în construcția variantei ocolitoare a orașului Gura Humorului. Ce promit unii de 16 ani, rezolvă premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu”, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava