Concert pascal
MOPAN Suceava

Hairstylista Raluca Tuchlei,  Dizzy pentru cunoscători, s-a înscris în PNL și va face parte din echipa lui Lucian Harșovschi candidatul la funcția de primar la alegerile din 9 iunie. Dizzy nu a mai făcut politică în schimb s-a implicat în diferite acțiuni in Suceava.“Pentru că Suceava întinerește am decis să mă implic direct și să îmi ofer sustinerea, expertiza și toată energia mea lui Lucian Harșovschi în competiția pentru Primaria Municipiului Suceava!  Până acum nu am mai făcut politica, dar m-am implicat în diferite acțiuni in Suceava. Am organizat evenimente caritabile, m-am implicat în diverse proiecte educaționale și târguri de adopție de căței. În fiecare an, din 2015 organizez alături de echipa mea evenimentul caritabil “Noi Tundem, Tu Donezi”, un eveniment devenit deja tradiție unde împreună cu echipa mea tundem sucevenii pe baza unei donații iar banii strânși sunt direcționați către diferite cazuri sociale. M-am implicat de-a lungul anilor în diferite proiecte educaționale care au ca rol încurajarea tinerilor să se implice în activități de voluntariat, să își perfecționeze abilitățile de a vorbi limba engleză cât și de a-și dezvolta latura creativă. Tinerii trebuie încurajați și susținuți deoarece ei reprezintă viitorul.  Orașul nostru are nevoie de noi perspective, dar și de specialisti, iar Lucian este persoana în care eu am incredere că poate genera modernizarea orasului nostru. Lucian Harșovschi are curajul și experiența necesară să pună în mișcare acele motoare care să atragă fonduri europene, investiții, parteneriate.  Sunt antreprenor, am călătorit în toată lumea, sunt un om de echipă și am ales să fac pasul în față într-un context provocator.  Lucian, sunt alături de tine și hai să facem Suceava mai frumoasa!”, a declarat Raluca Tuchlei.

Lucian Harșovschi a ținut să-i mulțumească lui Dizzy pentru că s-a alăturat echipei liberale căreia îi va aduce un plus de energie. ”Cine este din Suceava, cu siguranță știe sau a auzit de Dizzy, e greu să treacă neobservată, mai ales prin prisma bucuriei și a energiei pe care le emană. Raluca Tuchlei este omul care a reușit să facă din pasiunea ei o afacere de succes și cu siguranță va fi omul care va întări legătura administrației cu tinerii din Suceava, având în spate și experiența numeroaselor proiecte educaționale, caritabile și sociale. Mulțumim, Dizzy, pentru că te-ai alăturat echipei și pentru că ai încredere că Suceava întinerește! Suceava va fi și veselă!”, a spus Harșovschi.  

Hairstylista Raluca Tuchlei- Dizzy în echipa lui Lucian Harșovschi. ”Lucian, sunt alături de tine și hai să facem Suceava mai frumoasa!”, 4.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (3 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava