Concert pascal
MOPAN Suceava

Orașul Vicovu de Sus va dispune de o șosea de centură dar și de un drum nou care va ajunge în viitoarea Autostradă A7. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, după discuțiile avute joi cu premierul Nicolae Ciucă la Primăria orașului Vicovu de Sus.

”La Primăria Vicovu de Sus am discutat, printre altele, despre construirea unei șosele de centură care să ocolească Vicovu de Sus iar premierul a fost de acord cu privire la construirea unui drum nou, paralel cu cel de frontieră, de circa 32 de km care să preia traficul din vamă și care să ajungă la sud de Siret în viitoarea Autostradă A7. Reamintim, de asemenea, că sunt alocate resurse din partea Guvernului pentru modernizarea DN Vicovu de Sus – Rădăuți – Ratoș, peste 100 km. cu lărgirea platformei drumului, sensuri giratorii, benzi preselecție, trecere la nivel de calea ferată. Parte din fonduri vor fi disponibile încă din acest an, iar mare parte, anul viitor”, a spus Flutur.

Șosea de centură la Vicovu de Sus și drum nou care va ajunge în viitoarea Autostradă A7, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava