Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto40 poze în acest set

Copiii refugiaților ucraineni sau bucurat astăzi de momente relaxante care au fost organizate de autoritățile locale în incinta Iulius Mall din municipiul Suceava. Micuții s-au bucurat de o piesă de teatru, de spectacole și au fost cadorisiți cu dulciuri și jucării. Acestea au fost împărțite chiar de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur prezent acolo alături de primarul Ion Lungu, viceprimarul Lucian Harșovschi, deputatul Ioan Bălan și consilierii Ciprian Anton, Bogdan Păstrăv și Ovidiu-paul Hrițcu. De menționat că organizatorii au împărțit copiilor și stegulețele României și Ucrainei. ”Dragii mei, bine ați venit în România. Vă iubim și o să vrem să vă facem fericiți. Avem surprize, teatru de popuși,  spectacole ale copiilor din România. Zilelele viitoare vă organizăm excursii aici în județul Suceava. Cei care vreți la școală de mâine sau la grădiniță puteți merge dar să nu vă speriați că veți face o formă mai mult de joacă la început. Aveți aici steagul României și Ucrainei în semn de prețuire pentru voi și noi vă suntem alături. Sunt cu primarul, cu parlamentari de la Suceava și avem grijă de voi. Acum eu o să plec la frontieră să-i aștept și pe ceilalți care vin. Transmit părinților încredere și să fiți siguri că avem grijă de dumneavoastră. Sunteți pe mâini bune. Bine ați veni în România! Slavă Ucraina!”, a transmis Flutur.

Lungu: ”Copiii nu trebuie să simtă tensiunea declanșată de acest conflict, iar noi îi putem ajuta inclusiv prin cel mai mic gest”

”Copiii nu trebuie să simtă tensiunea declanșată de acest conflict, iar noi îi putem ajuta inclusiv prin cel mai mic gest. Astăzi, copiii ucraineni care au sosit în orașul nostru s-au bucurat alături de copiii sucevenilor de copilărie așa cum ar trebui să fie ea, simplă, nevinovată, veselă, stând departe, chiar dacă doar pentru câteva clipe, de dura realitate. Pentru că ei nu merită să simtă nici cea mai mică durere. Pentru că printr-un simplu zâmbet și printr-o privire caldă le putem transmite că le suntem alături și că totul va fi bine. Pentru că, în final, așa cum știm și noi din poveștile copilăriei, binele învinge”, a transmis și primarul Ion Lungu.

Spectacole pentru copiii refugiaților ucraineni la Iulius Mall Suceava. Flutur și Lungu au împărțit jucării și dulciuri. Flutur: ”Sunteți pe mâini bune. Slavă Ucraina”, 9.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava