Concert pascal
MOPAN Suceava

La primele etape de Cupa Naţională de Cross County Olimpic şi Cross County Maraton desfăşurate la Cluj, respectiv Avrig au participat şi sportivii de la Mountain Bike ACS Vee Tire Team Suceava. Competiţiile s-au desfăşurat în cadrul Proiectului Cupa Naţională a Romîniei de Mountain Bike pentru disciplinele de Cross Country Olimpic (XCO) şi Cross Country Maraton (XCM), aceasta fiind prima ediţie care s-a organizat sub egida Federaţiei Române de Ciclism.

Echipa suceveană a avut de înfruntat în primul concurs de la Cluj-Napoca, un traseu de XCO dificil de 4,48 km şi cu o diferenţă pozitivă de nivel de 139 metri ce avea de lungul lui, urcări grele, coborâri abrupte, rădăcini, zona special amenajata cu bolovani (row garden), rampe de sărituri (drop) şi numeroase contrapante.

Componenţii lotului Vee Tire Team au reuşit să se claseze foarte bine ţinând cont de concurenţa şi valoarea cicliştilor aliniaţi la start. O menţiune specială merită Andrei Ciprian Calancea care a urcat pe prima treapta a podiumului de premiere la categoria Amatori. Pe lângă acesta putem nota locul 4 la categorie Amatori Fete pentru Liliana Mariana Niţu şi locul 4 pentru Şerban Teodor Mariciuc la categoria Cadeţi.

În prima etapă a Cupei Naţionale de XCM, desfăşurata la Avrig, în mărginimea Sibiului, traseul propus a fost unul extrem de dificil cu o lungime de peste 80 km cu o diferenţă pozitivă de nivel de peste 2.000 de metri. În aceasta competiţie, la fel ca la XCO, remarcatul echipei noastre a fost acelaşi Andrei Ciprian Calancea care a obţinut locul II la categoria Amatori. Acesta a fost la o diferenţă foarte mică, 13 secunde, în urma câştigătorului. La acest concurs au reuşit să se facă remarcaţi şi mezinii echipei: Mihai Anton la categoria Elite U23, Vlad Valentin Pindea la Juniori, Călin Oprea şi Şerban Teodor Mariciuc la categoria Cadeti.

„Ne bucură faptul că toţi sportivii clubului au reuşit să termine cursa fără accidentări sau alte probleme tehnice majore. Următoarele competiţii la care componenţii ACS Vee Tire Team vor lua parte sunt următoarele: Maratonul Vinului în data de 13 Mai la Urlaţi – Prahova şi Prima Evadare în data de 21 Mai la Bucureşti în zona pădurii Băneasa. Toate aceste rezultate nu se puteau obţine fără sprijinul principalul sponsor al echipei Dimsim Anvelop SRL din Suceava, prin persoana domnului Dinu Văleanu, dar şi aportul adus de producătorul internaţional de anvelope Vee Tire Co şi nu în ultimul rând, Fly Music prin persoana domnului Florin Fodor” a declarat Adrian Păşnicuţu, coordonator tehnic al echipei Mountain Bike ACS Vee Tire Team Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava