Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Municipiul Piteşti a găzduit, la finalul săptămânii trecute, Campionatul Naţional de atletism pentru juniori I. La competiţie au participat cu succes şi cei mai buni atleţi din judeţul Suceava la această categorie de vârstă. O figură foarte frumoasă au făcut mărşăluitorii pregătiţi de Radu Mihalescu la CSM Suceava. Astfel, cursa de 10.000 de metri a fost dominată de Natanael Rotaru şi Ştefan Mangu care au trecut linia de sosire pe primele două locuri, în această ordine. Nici Diana Angelescu şi Andreea Bursuc nu s-au lăsat mai prejos în întrecerea similară feminină, încheind proba pe podium, pe poziţiile a doua, şi respectiv a treia.

O comportare apreciată au avut şi fetele din Câmpulung Moldovenesc antrenate de Erzilia Ţîmpău, care reprezintă în competiţii tot Clubul Sportiv Municipal din Suceava. Maria Talida Sfargiu, spre exemplu, a izbutit să obţină două medalii de bronz, în cursele de 800 şi 1.500 de metri, în vreme ce Mădălina Sârbu, la 3.000 de metri, şi Antonia Bodnariuc, la 800 de metri, au ratat de puţin podiumul, în condiţiile în care au concurat cu adversare mai experimentate şi mai în vârstă cu 2-3 ani decât ele.

De asemenea, trebuie remarcată performanţă reuşită de Anca Moroşan, atletă pregătită la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc tot de Erzilia Ţîmpău. Aflată la primul ei concurs major din carieră, în condiţiile în care practică atletismul doar de un singur an, Anca a devenit vicecampioană naţională a probei de 5.000 de metri concurând împotriva unor adversare mai în vârstă cu 3-4 ani, ceea ce nu este un aspect de neglijat.

Nu în ultimul rând, merită scoase în evidenţă şi rezultatele atleţilor Florin Pitic, antrenor Iustin Tătărău, şi Sebastian Moldovan, antrenor Toder Flămând, legitimaţi la LPS Suceava, care au terminat pe locurile 2 şi 3 cursa masculină de 800 de metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava