Concert pascal
MOPAN Suceava

Pandemia cu COVID-19 a afectat toată omenirea și a luat, din păcate, și plăcerea lumii de a se relaxa la competițiile sportive. Cum sportivii sunt oameni ca și noi, dar cu altedate ale vieți, ei au fost afectați major, să nu mai menționăm faptul că au făcut nări de hipopotam de la testări.

Dacă la jocurile sportive sucevene, la seniori, la fotbal, rugby, handbal și volei situația este complicată, din toate punctele de vedere, se întrezărește o luminiță la capătul tuneului pentru că din urmă, adică de la juniori, vin sportivi de mare valoare.

Dacă este să o luăm din top, la handbal masculin, echipele de juniori I, II și III, ale CSU din Suceava, ocupă primele poziții în clasamentele seriei A fără a avea niciun punct pierdut. În această situație, se poate face un plan de păstrare a sângelui bucovinean, pe termen cel puțin mediu.

Și la volei masculin lucrurile par să aibă continuitate, echipa de speranțe a LPS Suceava fiind pe prima poziție la final de an, fără înfrângere. Mai mult, doi sportivi de aici sunt în vizorul selecționatei României.

La rugby, tradiția valorii humorene rezistă, echipă de juniori U 19 fiind pe locul secund în clasament la două puncte de lider. La juniori U 17, LPS Suceava se află tot pe poziția a doua, lucru care arată că jocul cu balonul oval, de tradiție la Suceava, mai poate spera.

Am lăsat la final fotbalul și echipa orașului pe care toți microbiștii o vor în eșalonul secund, acolo unde a avut momente de glorie, în anii trecuți. Și la fotbal bucovineni au pe ce se baza, echipa de juniori U 19 a clubului Juniorul Suceava se află pelocul doi în clasament, la fel ca și cea de juniori U 17 a LPS Suceava.

Copiii vizează marea performanță, antrenorii sunt de calitate, deci, în principiu, Suceava are viitor în sporturile de echipă. Mai lipsește puțin!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava