Concert pascal
MOPAN Suceava
  • Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României este partener educațional al Campionatului de Debate, din cadrul Festivalului „UniFEST” 2023, organizat de Uniunea Studenților din România.
  • Cei mai buni studenți din România vor dezbate, în premieră, teme de actualitate: interzicerea jocurilor de noroc, votul tinerilor de la 16 ani și impactul inteligenței artificiale asupra pieței muncii.
  • Fundația va premia echipa câștigătoare a Campionatului, susținând astfel dezvoltarea gândirii critice și a abilităților lor de public speaking.

Pentru o zi, Bucureștiul devine centrul național al dezbaterilor studențești. Pe 10 noiembrie, în cadrul Festivalului „UniFEST”, Uniunea Studenților din România (USR) organizează Campionatul de Debate, cu susținerea Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României în calitate de partener educațional. Evenimentul va reuni studenți din întreaga țară pentru a dezbate teme de actualitate și relevanță socială.

Pe parcursul competiției, opt echipe de studenți, vor aduce argumente pro și contra și vor dezbate teme ce vizează viitorul tinerei generații: provocarea reglementării jocurilor de noroc, acordarea dreptului de vot la vârsta de 16 ani și impactul inteligenței artificiale asupra pieței muncii.

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României promovează cultura gândirii critice printre tineri și va premia echipa câștigătoare a Campionatului de Debate, angajându-se să susțină educația generațiilor viitoare de lideri din România.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava